6 Secrete pe care bărbații nu ni le spun!

- Advertisement -

Ce știm despre bărbați? Ei vor ajuta mereu o doamna în primejdie; iubesc fotbalul; iar cei mai mulți dintre ei arata mai bine cu o barbă.

6. Au nevoie de momente in care sa nu faca nimic.

Ar putea suna neașteptat, dar nu doresc întotdeauna să se afle în fruntea lucrurilor, luând decizii serioase și răspunzând pentru consecințe. Din când în când, oamenii doresc doar să aibă timp pentru ei înșiși să se bucure de momente de pace și liniște.

- Advertisement -

5. Bărbații nu observă nimic.

Bărbații se gândesc la nivel global. Doar acceptați lucrul asta și nu încercați să ii faceți să acorde atenție detaliilor mici. Poate ar trebui să le urmati exemplul, deoarece femeile se concentrează prea mult asupra fleacurilor, ceea ce îndepărtează toată bucuria dintr-o situație.

4. Gândurile fără sens sunt o odihnă minunată pentru minte.

- Advertisement -

Vă puteți imagina că bărbații nu petrec de fapt fiecare minut din viața lor, gândindu-se cum să plătească ipoteca, să-și asigure familia sau să salveze lumea? Se pare că adesea se gândesc si la niște prostii.

3. Și ei au temeri.

- Advertisement -

Bărbații sunt victime involuntare ale imaginii eroului create de societatea modernă. Îi obligă să păstreze o față dreaptă în orice circumstanțe, ceea ce este greu pentru că se tem de necunoscut la fel de mult ca oricine, se îndoiesc cu privire la deciziile lor și sunt îngrijorati.

2. Ei apreciază fiecare femeie pe care o vad.

Un barbat se va uita întotdeauna, evaluând o doamnă frumoasă care trece prin fata lor. Omenirea există, de fapt, datorită abilității barbatilor de a aprecia femeile dupa aspectul lor, alegând-o pe cea mai buna pentru a deveni mama copiilor săi. Este în natura lor și nu poate fi evitat acest lucru.

1. Apreciază sprijinul.

Barbatii au nevoie de sprijin emotional la fel de mult ca femeile – este important pentru oricine, oriunde. Ritmul agitat al vieții de astăzi și stresul emoțional nu fac nicio diferență între genuri.