Adolf Hitler a rămas unul dintre cele mai bizare personaje din istoria modernă a lumii. Cu toate că au trecut zeci de ani de la sfârşitul celui De-al Doilea Război Mondial şi de la sinuciderea liderului nazist, există numeroase mistere care înconjoară viaţa acestuia.

1. Hitler şi-a pierdut un testicul în timpul Primului Război Mondial

În timpul bătăliei de la Somme, din 1916, Hitler a fost grav rănit în abdomen şi şi-a pierdut un testicul. El a fost salvat ulterior de un medic german care il considera pe dictator un bărbat care urla tot timpul. În momentul în care doctorul l-a vizitat, prima întrebare a lui Hitler a fost „Voi mai putea avea vreodată copii?”.

2. Hitler a fost dependent de ciocolată

Cu toate că pare un lucru bizar, temutul Hitler consuma zilnic un kilogram de ciocolată. Mai mult, el a încercat să îl om0are pe Winston Churchill cu o bombă deghizată într-o cutie de ciocolată neagră, învelită în hârtie aurie, însă planul i-a fost dejucat de agenţii britanici.

Citește și:  5 motive pentru care oamenii pot căuta parteneri dominanți si cum ne afecteaza acest lucru

3. Mustața răsucită a lui Adolf Hitler „a căzut” în război

Fotografiile cu Adolf Hitler în armată, din Primul Război Mondial, îl înfățișează cu mustață răsucită, care era la modă pe vremea aceea.

Însă asemenea mustăți extravagante nu încăpeau sub măștile de gaze, astfel încât caporalului Adolf Hitler i s-a ordonat să o radă. Acesta a fost momentul „nașterii” mustății-periuță, care avea să intre în istorie ca simbol al Fuhrerului.

4. Liderul nazist era vegetarian şi milita împotriva cruzimii faţă de animale

Chiar dacă până în 1937 Hitler consuma carne, la un moment dat el a adoptat o dietă vegetariană şi a făcut public acest lucru ca parte a imaginii sale. Mai mult, el nu bea alco0l şi nu fuma. Un lucru inedit este acela că era deranjat de imaginile care arătau cruzime împotriva animalelor şi credea în drepturile acestora.

Citește și:  20 de fotografii istorice care au fost colorate iar astazi ne deschid o fereastră spre trecut

5. Este posibil ca Adolf Hitler să fi avut o relație s3xuală cu nepoata sa

Chiar dacă Eva Braun a fost femeia care s-a aflat cel mai mult în preajma lui Hitler, Fuhrerul a întreținut o relație bizară și cu nepoata sa, Geli Raubal. Aceasta era cu 19 ani mai tânără decât Adolf Hitler, iar unchiul ei a aranjat ca mama lui Geli să lucreze ca menajeră la reședința de la munte a lui Hitler.

Geli Raubal s-a mutat în apartamentul din Munchen al lui Adolf Hitler, unde acesta o ținea sub control strict. I-a interzis să iasă din casă fără escortă, nu se putea întâlni cu prietenii săi și nu avea voie să facă mai nimic fără permisiunea lui Hitler.

După aproximativ doi ani petrecuți ca „prizonieră de lux”, Geli Raubal și Hitler s-au certat pentru că Hitler i-a interzis să meargă la Viena. După ce Adolf Hitler a plecat, Geli Raubal s-ar fi împușc@t ea însăși în piept, însă de-a lungul anilor s-a speculat îndelung că, de fapt, Hitler și-a om0rât nepoata.

Citește și:  21 de fotografii care ne arată cat de mult s-au schimbat actorii care ne-au marcat copilaria

Indiferent ce s-a întâmplat cu adevărat, decesul lui Geli a fost devastatoare pentru Adolf Hitler, care a intrat într-o depresie puternică. Acesta a păstrat camera lui Geli neatinsă și a început să afirme că ea a fost singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat.

6. Prima dragoste a dictatorului a fost o evreică, însă nu a avut niciodată curajul să îi spună ce simte

Când avea doar 16 ani, el s-a îndrăgostit de o tânără evreică pe nume Stefanie Isak. Deoarece nu a avut niciodată curajul să îi spună acest lucru, Hitler s-a gândit să o răpească şi să fugă împreună. Ulterior, s-au gândit să se sinuc1dă împreună.