6 elemente de birotică utile în bucătărie

- Advertisement -

Nu este un secret că o mulțime de lucruri sunt incredibil de versatil, dar s-ar putea să fiți surprinși să vedeți că și multe elemente de birotică pot fi foarte utile în bucătărie.

Pentru mulți bloggeri și entuziaști de bucătărie, prepararea și gătitul alimentelor este doar un lucru – organizarea bucătăriei și lucrul cât mai eficient posibil este altul. Data viitoare când vă aflați la biroul dvs., vă recomandăm să luați aceste elemenre de birotică în bucătărie. Să aflăm de ce:

Tabla magnetică albă

- Advertisement -

De câte ori ați uitat ceva în magazin sau ați uitat un anumit produs? Sau poate nu este întotdeauna ușor să vizualizați ce ingrediente aveți nevoie pentru a pregăti un fel de mâncare?

Soluția: o tablă albă. Credeți că acestea apar numai în sălile de întâlniri corporatiste, dar cu siguranță au un loc și în bucătărie. Posibilitățile sunt destul de nelimitate: să țineți evidența lucrurilor dvs., să le folosiți ca o listă de produse alimentare sau să vizualizați lucrurile pentru o rețetă. Suspendarea unei table albe în bucătărie este o idee salvatoare.

Utilizați foarfecele mai des

Desigur, acesta este probabil cel mai drept element din listă, dar foarfecele sunt adesea trecute cu vederea și cu siguranță subapreciate în bucătărie. Ele sunt o înlocuire fantastică a cuțitelor dacă trebuie să tăiați ceva relativ moale (cum ar fi bucăți de fructe sau părți de pui, de exemplu) și sunt mai sigure decât cuțitele ascuțite. Foarfecele sunt, de asemenea, curățate cu ușurință și destul de mult trebuie să trebuiască să scape de ambalaje.

- Advertisement -

Cu alte cuvinte, apucați-vă o pereche dedicată de foarfece ascuțite din oțel inoxidabil – nu este nevoie să folosiți cuțite tot timpul.

Agrafe


Menținerea tuturor gustărilor proaspete și crocante poate fi un pic de sarcină și uneori poate fi enervantă. Puteți utiliza întotdeauna cheaguri ieftine, dar aceștia tind să se desprindă și un singur ac nu este de obicei suficient pentru a vă menține gustările proaspete.

Alternativa perfectă și accesibilă? Agrafe. În loc să le folosiți pe documente și pe hârtie, încercați să le folosiți în loc de clipsuri de bucătărie. Motivele sunt simple: ele sunt suficient de largi pentru a prinde bine etanșarea gustărilor dvs. și sunt mai rezistente și mai rezistente decât bucătăria obișnuită de bucătărie sau cârligul. De asemenea, le puteți utiliza pentru a închide pachetele de legume în frigider.
Un alt sfat: utilizați clești de fixare pentru a vă păstra bureții și a le țineți uscați.

- Advertisement -

Protejați alimentele cu folii transparente


Chiar dacă sunteți cea mai organizată persoană din lume, este o certitudine că lucrurile se pot dezordonate în bucătărie. Un bucătar bun are cu siguranță note, rețete și alte lucruri care se află în bucătărie, dar acele hârtii se pot găsi rapid acoperite cu pete de mâncare și vărsări.

Puteți oricând să vă digitalizați toate notele și să le păstrați pe calculator, tabletă sau telefon pentru păstrare – dar este ceva special pentru a ține o bucată de hârtie sau o carte în mână. Investește într-un pachet mare de folii de protecție pentru toate documentele de bucătărie și nu va mai trebui vreodată să vă faceți griji cu privire la scurgerile de alimente din nou.

Marker permanent

 

Un marcator permanent decent de punct fin (cum ar fi Sharpie) poate face minuni în bucătărie. Cum ai putea întreba? Simplu: scriind lucruri jos.

Cu toții ne-am ocupat de resturile care au mai rămas înainte sau nu știu exact când ai deschis din nou un borcan. În loc să trăiți viața bucătăriei în incertitudine, luați un marker permanent și scrieți toate datele în jos. Este o practică foarte frecventă în restaurante și folosirea unui marker este o metodă eficientă și indispensabilă pentru a vă ordona mâncarea, pentru a vă salva resturile și a economisi bani.

Sursa:https://homehacks.co/6-common-office-supplies-are-essential-in-every-kitchen/