Acasă Inspiraţie 5 sfaturi de la o mama pentru a reveni in forma dupa NASTERE

5 sfaturi de la o mama pentru a reveni in forma dupa NASTERE

0
5 sfaturi de la o mama pentru a reveni in forma dupa NASTERE

Atunci când se naște un copil, nu avem prea mult timp să mergem la sală. Dar toate mamele își doresc sa scada in greutate cât mai curând posibil. Un sondaj a arătat că aproape 60% dintre mameau încă câteva kilograme în plus. Dacă nu doriți să faceți parte din aceste statistici, puteți începe să lucrați pe corpul dvs. în propria dvs. casă și să vă faceți copilul un nou prieten de antrenament!

1. Genoflexiuni

Țineți copilul în brațe în fața dvs. Stați cu picioarele departate la aceeasi distanță de umeri.

2. Extensii in fata

Stați cu picioarele largi în afară și țineți copilul aproape de burtă. Faceți un pas mare înainte cu piciorul drept și coborâți corpul până când genunchiul dvs. formează un unghi de 90 °. Schimbați picioarele și repetați exercițiul.

3. Extensii in lateral

4. Pliés

5. Ridicari de bazin

6. Plank

Bonus:

Antrenamentele diversificate sunt cele mai bune

BRIDGET JONES’S DIARY
RENEE ZELLWEGER
BJDI 022
RENEE ZELLWEGER
When: 30 Nov 1969
Credit: Cover Images
**Editorial Use Only**

Sportul este o modalitate foarte bună de a reduce grăsimea. Dar este important să nu uităm că ar trebui să fie divers. Fiecare tip de exercițiu influențează organismul într-un anumit mod. Prin urmare, nu trebuie să acordați timp doar cardio sau întinderilor . Adăugați antrenamente de înaltă intensitate și rezistență, înot și chiar arte marțiale. Și nu credeți că antrenamentul este posibil numai într-o sală de gimnastică cu echipament de exerciții fizice. Puteți face antrenamente acasă . Faceți exerciții cu bună-credință, cu dedicație deplină, dar nu vă faceți rău.