25 de persoane inteligente care au găsit soluții neobișnuite pentru problemele din viață de zi cu zi

- Advertisement -

Geniu sau nebun?

În viața noastră de zi cu zi, există atât de multe probleme minuscule pentru care putem lupta pentru a găsi soluții. Cum ar fi cum să încălziți pizza rapid sau cum să ii distrageți câinelui antenti pentru a fi cuminte atunci cand ii faceti baie si lista continuă.

Deși există o mulțime de răspunsuri la problemele noastre în manuale și online, există unii oameni cărora le place să ia chestiunile în propriile lor mâini. Următoarele fotografii prezintă unele solutii cu adevărat inteligente care au reușit să rezolve o varietate de probleme banale folosind cele mai improbabile metode.

- Advertisement -

 

Happy Meal = Happy Walk
Orice îți încălzește pizza
Orice îți încălzește pizza

Asta-i așa Crutch!
Cine ar fi crezut că o pereche de cârje poate fi folosită în acest fel?

Dar ce faci cu cârjele tale când nu mai ai niciun folos pentru ele? Așa sunt oameni buni – faci rafturi din ele.

- Advertisement -

Practic, trebuie doar să puneti niște unt de arahide in baie iar câinele tău va fi atât de distras să-și lingă toată bunătatea de arahide, încât să nu ii va mai păsa că tu il speli un pic.

Cactusul uman

- Advertisement -

Este verde..

Iarna are si ea partile ei bune

Cea mai eficienta metoda de racire a calculatorului

Povestea din spatele acestei imagini este următoarea. Parintii au plecat in Las Vegasși au instalat o cameră de supraveghere pentru a supravechea copiii insa acestia au pus camera in fata unei fotografii scoase la imprimanta.

 

 

Fostul iubit a pastrat toate chitantele atunci cand a cheltuit bani pentru mine, pentru ami arata cat de mult ii datorez daca ne despartim.

Așa obțineți un scaun cănd este aglomerat!

 


Cheia cumpărăturilor de succes