20 de moduri istețe în care puteți aranja un apartament de dimensiuni mici

- Advertisement -

Atunci când locuiți într-un apartament mic sau un studio, este bine să utilizați fiecare centimetru. Fiecare bucată de spațiu este importantă, iar păstrarea lucrurilor într-un mod organizat și îngrijit este la fel de important atunci când aveți un număr mic de metri pătrați.

Iată 20 de moduri minunate, adorabile și practice pentru a vă organiza apartamentul mic.

Cine spune că curățarea și organizarea trebuie să fie plictisitoare?

1. Utilizați cârlige adezive pentru a economisi spațiu în baie

The Crazy Craft Lady a venit cu această idee genială care este perfectă pentru colegii de cameră sau cuplurile care împărtășesc un duș. Marginea căzi poate fi aglomerata cu șampoane și geluri de duș, iar aceasta este o modalitate ușoara de a rezolva problema în timp ce profitați de spațiul vertical.

- Advertisement -

2.Instalați rafturi într-un colț neutilizat

Dacă aveți un colț care este prea mic pentru o piesă de mobilier, această idee minunată ar putea fi opțiunea perfectă pentru unele stocări suplimentare. 4 Men 1 Lady blog are un tutorial complet despre cum să creați niște rafturi pentru studioul sau apartamentul dvs. Acesta este un proiect minunat pentru a stoca cărți, bluze, o plantă sau două.

3.Așezați obiecte pe un panou pentru a economisi spațiu

Profitați de spațiul gol de pe peretele din bucătărie prin atașarea unui panou unde puteți suspenda diverse obiecte. Acest lucru eliberează mult spațiu în dulapurile dvs. sau asigură depozitarea dacă nu aveți dulapuri!

- Advertisement -

4.Suport pentru uscat vasele

O mulțime de apartamente mici nu vin cu mașini de spălat vase, deci vasele trebuie spălate manual. Economisiți spațiu contra cost prin achiziționarea unui astfel de suport care se așează deasupra chiuvetei și apa se scurge direct în chiuvetă.

5.Utilizați cârligele și suporturile de sârmă pentru a maximiza spațiul din dulapuri

I Heart Organizing a venit cu această modalitate extraordinar de eficientă de a maximiza spațiul într-un dulap de cafea. Prin suspendarea unor cârlige mici și prin plasarea unui mic suport metalic sau de sârmă în interiorul unui dulap crește automat spațiul de stocare.

- Advertisement -

6.Aflați cum să împăturați tricourile pe verticală

O modalitate de a economisi spațiu într-un apartament mic este sa împăturați hainele cât mai eficient posibil. Darkroom and Dearly are acest mod absolut genial de pliere care vă permite să puneți de trei ori mai multe haine într-un sertar.Mergeți pe blogul lor pentru tutorialul complet.

7.O scară, cârligele în forma de S și coșurile sunt o modalitate frumoasă de decora baia

Dacă nu puteți suspenda lucrurile pe perete, o scară subțire cu coșuri suspendate este o modalitate bună de a utiliza spațiul vertical din apartamentul dvs. Puteți să vă construiți propria scară utilizând tutorialul Clean and Scentsibles.

8. Salvați spațiu cu suporturile pentru încălțăminte

Sawdust Girl a venit cu acest mod inteligent pentru a ajuta la economisirea de spațiu în holul dvs. Prin punerea papucilor în aceste cuie puteți economisi o groază de spațiu iar găsirea unei perechi este foarte ușoară.

9.Utilizați un cufăr ca o masă de cafea

Găsiți un cufăr vechi la un magazin de antichități sau de lux și utilizați-l ca o masă de cafea decorativă. Nu numai că arată uimitor, dar veți avea spațiu de depozitat pături, perne și alte lucruri.

10.Folosiți un pat cu depozitare

Paturile cu spațiu de depozitare sunt foarte bune atunci când vine vorba de economisit spațiu și sunt destul de frumoase iar prețul nu este deloc mare.

11.Utilizați suporturi de pantofi pentru a menține produsele de uz casnic în ordine

The 36th Avenue au folosit un suport suspendat, destinat în mod obișnuit pentru pantofi. În acest caz, au folosit unul pentru a stoca produse de curățat, prosoape și pungi sandwich, iar în alta, le-au folosit pentru a stoca hârtie igienică și prosoape de hârtie.

12.Utilizați cârligele S ca un suport pentru prosoape

Dacă nu aveți un spațiu pentru prosoape sau aveți nevoie de unul suplimentar, cârligele mari S reprezintă modalitatea perfectă de a rezolva această problemă.

13.Instalați un raft în spațiul de deasupra ușii

Spațiul gol de deasupra ușilor este adesea ignorat și neutilizat. De ce să nu profitați de acel spațiu de perete și să puneți un raft simplu?

14.Ascundeți o mică cămară în apropierea frigiderului

Pentru majoritatea oamenilor, decalajul dintre frigider și perete este doar un loc unde praful se strânge. Instructables a venit cu această idee distractivă pentru a crea o mini-cămară care alunecă în interior și în afară în funcție de momentul în care este necesar. Tutorialul complet despre cum sa-o construiești este aici.

15.Dacă frigiderul nu se află spre perete, agățați un raft

Dacă nu aveți un mic decalaj între frigider și perete, utilizați partea expusă a frigiderului pentru a atârna un raft. Amazon vinde rafturi frumoase din lemn care se atașează de partea frigiderului dvs. în doar câțiva pași simpli.

16.Folosiți o masa mobile cu cutii pentru mai mult spațiu de stocare

A Night Owl blog sugerează utilizarea coșurilor de bucătărie pentru a crea mai mult spațiu de depozitare în bucătărie. Coșurile pot fi folosite pentru diverse produse.

17.Eliberați spațiul în baie sau de bucătărie cu borcane magnetice

Cu doar cinci bucăți de material și o jumătate de oră din timpul tău, poți crea aceste borcane magnetice minunate pentru bucătărie sau baie. Capacele sunt magnetizate și atașate la o piesă de metal agățată sub un dulap sau pe un raft. Consultați tutorialul de pe Buzzfeed.

18.Instalați vestiare mici și ușoare

IKEA a proiectat o piesă distractivă, ușoară și accesibilă. În acest caz, au creat diferite dimensiuni de dulapuri de depozitare din plastic, ușor de atârnat, care arată ca dulapuri mici.

19.Utilizați un lanț pentru a tripla spațiul din dulap

Folosind un cârlig S, un lanț și o vopsea, puteți tripla instantaneu spațiul dulapului. Așezați un lanț, vopsiți-l într-o culoarea la alegere și utilizați legăturile lanțului pentru a atârnă umerașe multiple.Tutorialul complet este aici.

20.Ascundeți coșurile rulante sub canapea sau pat

Pottery Barn vind coșuri rulante care se ascund ușor sub un pat sau o canapea. Sunt perfecte pentru a stoca lenjerii de pat sau reviste și arată uluitor atunci când sunt depozitate departe. Ei le oferă, de asemenea, în mai multe forme și dimensiuni.

sursa: Home Hacks