17 vedete care au ajuns într-o situație incomodă, iar reacția lor a fost uimitoare

- Advertisement -

Uneori este uimitor cum știu celebritățile să se comporte în public. Unei vedete i s-a descălțat pantoful în fața camerelor de filmat, iar aceasta s-a descălțat cu mândrie și a defilat desculță, ca și cum aceasta ar fi fost intenția ei. Unei alteia i-a alunecat părul fals și a zâmbit atât de fermecător încât toată lumea a uitat de el.

Mai jos v-am pregătit 17 fotografii care ne arată talentul vedetelor de a face față oricărei situații stanjenitoare.

  1. Dua Lipa s-a săturat să fie supărată din cauza săgeților de pe colanții ei și a transformat-o într-o nouă tendință.

2. Presa vorbea despre problemele de acnee pe care le are Kristen Stewart. Actrița a început să vorbească deschis despre asta, devenind un exemplu de pozitivitate corporală.

- Advertisement -

3. Jessica Alba nu a putut să stea pe picioare în fața camerelor de filmat. Priviți cu ce zâmbet a reușit să depășească această situație!

4. Salma Hayek nu s-a gândit să arate publicului căptușeala rochiei sale, dar vântul a decis altfel. Atunci actrița a ales rapid o poză bună pentru fotografie.

- Advertisement -

5. Ruj pe dinți. Este bine că Paris Hilton nu și-a stricat nicio secundă starea de spirit.

6. Jason Momoa a stricat poza de grup, dar a înveselit pe toată lumea.

- Advertisement -

7. Apariția lui Cara Delevingne și Jonathan Saunders la premiile GQ s-a dovedit a fi foarte „strălucitoare”, au căzut în mișcare. Acest cuplu a captat toată atenția presei.

8. Kate Moss s-a hotărât să surprindă ziariști mușcându-și propriul clutch. Nu vei găsi un accesoriu mai vorbit despre Cannes.

9. Costumul de scenă al lui Cardi B crăpat la cusătură nu a împiedicat-o să-și interpreteze numărul până la capăt, pentru că este o profesionistă.

10. Selena Gomez tocmai era pe cale să pozeze pentru camere, în timp ce pantoful i-a zburat cu trădare de pe picior. Cântăreața și-a scos imediat pantofii incomozi.

11. Actorul Tony Goldwyn a mărturisit la The Ellen DeGeneres Show că a învățat să se relaxeze atunci când este nevoie. Apoi a luat o pauză și a adormit în timpul interviului.

12. Ben Affleck și J. Lo, ascunși de paparazzi, au dat peste un panou publicitar. Fotografii au fost cei care i-au ajutat pe cuplu să-și elibereze mașina, iar în cele din urmă Ben le-a mulțumit din suflet.

13. Lecție de la Robert Pattinson. O privire languidă poate distrage publicul de la orice, chiar și de la petele umede de pe o cămașă.

14. Rihanna și-a făcut un tatuaj – inscripția în franceză fleur rebelle („floare rebelă”) dar a amestecat ordinea cuvintelor. Vedeta s-a prefăcut că totul a fost conceput astfel.

15. Ariana Grande a cântat la prezentarea de modă Victoria’s Secret când unul dintre „îngeri” aproape a aruncat-o cu aripa de pe scenă. Cu toate acestea, melodia a fost interpretată până la ultima linie.

16. Prezentatorul TV a sunat-o în direct pe Lady Gaga, care trebuia să fie invitata programului său. Dar cântăreața a răspuns că nu poate vorbi acum. Telespectatorii cu siguranță nu vor uita acest episod.

17. Extensiile de păr ale Angelinei Jolie au alunecat pe covorul roșu. Actrița și-a adunat cu grijă buclele într-o parte și a continuat să strălucească.