1. Îmi plac foarte mult benzile pentru puncte negre. Fata mea poate deveni grasă, iar uneori lucrez la o barcă săptămâni întregi, unde sunt acoperit zilnic cu grăsime și rugină. Cel mai mulțumitor sentiment a fost folosirea unei benzi de pentru puncte negre în ziua în care m-am întors. Era absolut ceresc. Singura mea problemă este că nu le pot găsi niciodată la raionul pentru bărbați, dar doamna de pe cutie are întotdeauna o piele grozavă, așa că nu mă deranjează.

2. Îmi place să culeg și să aranjez flori. Arată minunat.

3. Șamponul și balsamul fetelor sunt mult mai bune decât cele pentru bărbați.

4. Când soția mea este în afara orașului și raman noaptea singur, de multe ori fac o baie caldă si lungă, poate chiar și cu bule si folosesc după aceea produsele sotiei mele pentru ten , îmi pun halatul și beau un ceai din plante în timp ce vizionez filme vechi. Soția mea nu știe că fac asta.

Citește și:  30 de designeri care au nevoie de o zi liberă, sau de o nouă profesie

5. Eu port șorț când gătesc. Nu-mi pasă dacă sunt „pentru doamne” .

6. Da, stiu sa cos. Suna super ciudat si este ceva ce fac doamnele in varsta. Eram la biserica mea și făceam o tabără de meșteșuguri pentru copii. A trebuit să învăț cum să croiesc cusături pentru a-i învăța pe copii cum să o facă. A sfârșit prin a fi atât de distractiv. Am realizat tot felul de personaje Star Wars și benzi desenate, precum și decorațiuni.

7. Pedichiura cu siguranță. Prietena mea m-a luat la salon cu ea și a fost uimitor.

8. Emisiuni TV și filme romantice. Îmi place doar senzația când două persoane sunt fericite împreună, ok?

9. Eu și soția mea purtăm haine de aceeași dimensiune. Dacă își cumpără o pereche de pantaloni pe care cred că pot să-i imbrac (și care au de fapt buzunare), chiar îi voi purta.

Citește și:  Ce trebuie să facă logodnica Prinţului Harry de fiecare dată când se află lângă el. Relaţia lor ascunde multe lucruri!

10. De fiecare dată când ies la băut, imi iau cocktail-uri , în timp ce toți ceilalți isi cumpara whisky-ul super tari. Sunt afară să mă bucur, nu-mi ard esofagul încercând să-mi dovedesc bărbăția.

11. O ascult pe Lana Del Rey la sală. Este glorioasă.

12. Am 2 animale de plus. Ei călătoresc cu mine în rucsacul de lucru și dorm în patul meu. Am 26 de ani.

13. Îmi port prosopul în jurul pieptului când ies din duș.

14. Îmi împletesc părul. Când sunt singur și dacă am timp, pot face toate împletiturile de bază: pigtail-uri, franceză, olandeză, coajă de lapte, împletituri de coroană etc. Știu să țes panglici prin împletiturile, florile și alte decorațiuni. Îi împletesc părul prietenei mele și prietenelor ei.

15. De câțiva ani de zile m-am distrat să-mi imaginez cum ar putea fi nunta mea (de exemplu, să aleg melodii, ora din zi etc.).

Citește și:  Legătura fantastică de fraternitate dintre doi porcușori care vă va emoționa.

16. Am avut un Pinterest secret cu ani în urmă cu idei de nuntă.

17. Am o listă: ador să gătesc, să cos și să tricotez. În fiecare duminică, fetele mele și cu mine facem brioșe. Am făcut câteva cămăși și am tricotat mai multe pălării, eșarfe, mănuși și papuci. De mai multe ori, când am făcut câteva tricotaje în public, am primit câteva comentarii destul de nebunești. Nu contează pentru mine pentru că mă bucură și mă simt bine când pot oferi cuiva un cadou foarte personal.