Lenjeria noastră poate face o treabă minunata atunci când vine vorba sa ascundem imperfecțiunile corpului. Dar, de asemenea, vă poate ruina aspectul dacă nu reușiți să alegeți dimensiunea sau stilul potrivit. Dacă doriți să creați un aspect frumos și elegant, trebuie să vă amintiți de eticheta moderna a lenjeriei. Orice femeie trebuie sa cunoasca aceste mici trucuri si sa stie cum sa se foloseasca de ele in avantajul ei. In acest articol va prezentam mai multe regului pe care trebuie sa le stiti si chiar sa le aplicati.

Rochii de bluză

Trebuie să alegeți un sutien de același ton ca și bluza. În trecut, o combinație între un sutien negru și o bluză albă era la modă, dar astăzi pare îngrozitor.

Este mai bine să purtați un sutien bej fără modele colorate.
Dacă bluza ta este prea pură, poți să îți înlocuiesti sutienul cu o brățară de dantelă.
Evitați purtarea lenjeriei albe deoarece această culoare este prea vizibilă.

Citește și:  Din exterior pare o cabană mică şi anostă, dar interiorul ei te va surprinde într-un mod plăcut. Este tot ce ţi-ai dorit!

Reguli pentru sutien

Toți stilistii susțin că există o regulă majoră : un sutien trebuie sa fie invizibil. Mai intai, trebuie sa fiti atente la textura materialelor din care sunt fabricate sutienul si hainele dumneavoastra.

Cu cât sunt mai deschise hainele tale, cu atât mai multe detalii decorative pot avea sutienul tău.
Dacă vă plac hainele strânse, vă recomandăm să alegeți un sutien „neted.

Reguli pentru ciorapi

Ciorapii te pot face să arăți și mai elegant. Dar dacă nu reușiți să alegeți ciorapi potriviți, ei pot ruina întregul aspect. Acordați atenție pantofilor și tipul de eveniment pe care îl veți vizita.

În birou, trebuie să alegeți culori neutre și să purtați colanți nud cu haine de culori deschise și cămăși negre sau maro cu haine întunecate. Rețineți că îmbrăcămintea dvs. nu trebuie să fie mai întunecată decât fusta.
Modelele și amprentele sunt bune pentru o petrecere, dar nu pentru fiecare zi.

Citește și:  Acesta este Regatul Berendeevo şi ilustrează tradiţiile arhitecturale antice din sudul Moscovei.

Regulile ciorapilor

În timpul verii, ciorapii ajută într-adevăr femeile care trebuie să urmeze un cod de îmbrăcăminte la locul de muncă. Pentru a evita situațiile incomode, ar trebui să știți câteva reguli care vă vor ajuta să arătați elegante și atractive.

Ciorapii albi arata bine daca purtati o uniforma de asistenta medicala sau daca face parte din lenjeria dvs. de nunta. În alte cazuri, este mai bine să alegeți culori neutre.
Se recomandă să nu purtați ciorapi cu modele dacă doriți să minimalizați aspectul excesului de greutate.

Reguli pentru chiloți

Se poate crede că chiloții tăi nu joacă nici un rol în imaginea ta. Dar trebuie să ne amintim de un detaliu minunat care poate distruge aspectul tău incredibil: liniile de chilot care sunt extrem de vizibile.

Citește și:  Alaturi de Gheorghe Hagi la o cafea: In fotbal, ca in business - daca intru cu gandul la bani, n-am nicio sansa!

Dimensiunea și forma chiloților dvs. depind în cea mai mare parte de forma feselor.
Textura lenjeriei și hainelor dvs. ar trebui să se potrivească. De exemplu, dacă purtați un articol realizat din țesături ușoare, trebuie să purtați chiloți realizați dintr-un material similar.
Pentru a scăpa de această problemă cu elasticul care „taie” literalmente corpul, trebuie să urmați două reguli: 1) alegeți chiloți cu talie înaltă și 2) alegeți pantaloni scurți în loc de chiloți și de bikini.

Regulile bralletelor

Bralletele arată grozav la fetele cu sâni mici, deoarece în principiu înseamnă mai mult pentru formă decât suport.
Este mai bine să purtați un bralet cu o fustă sau pantaloni cu talie mare.
Iată o sugestie perfectă: purtați o braletă sub o bluză pură. Trebuie doar să vă amintiți că bluza nu trebuie făcută dintr-o țesătură de dantelă.