16 frumuseți ale cinematografiei mondiale din anii 80 și 90, de care sigur nu vă mai amintiți astăzi

- Advertisement -

În anii 1980 și 90, au fost produse și lansate unele dintre cele mai iconice filme. De exemplu, Top Gun sau Romancing Stone . Nu numai că am urmărit aceste filme minunate, dar am văzut și câteva actrițe incredibil de frumoase de la Hollywood și europene. Ne-au câștigat absolut, ca o primă iubire care rămâne cu tine pentru totdeauna.

Totusi, noi ne amintim de toate actrițele iconice ale căror nume au fost hituri în anii 80 și 90 ai secolului precedent.

Julia Ormond

- Advertisement -

Această actriță britanică a fost un adevărat superstar in anii 90. Ormond a jucat în Legends of the Fall (1994), unde partenerul ei de ecran a fost Brad Pitt. După aceea, ea a jucat rolul principal în First Knight (1995), unde a jucat împreună cu Sean Connery și Richard Gere, și, de asemenea, in Sabrina (1995) cu Harrison Ford.

Rene Russo

Carré Otis

- Advertisement -

Filmografia lui Carré Otis nu este chiar atât de bogată – doar 4 filme . Dar tandemul ei cu Mickey Rourke din Zalman King’s Wild Orchid (1990) este cu adevărat greu de uitat. Magnetismul pe care actorii l-au arătat pe ecran a fost foarte real: în 1992, Rourke și Otis s-au căsătorit. Și în 1996, au apărut din nou în Exit in Red .

Kelly McGillis

- Advertisement -

Jacqueline Bisset

Actrița britanică Jacqueline Bisset a devenit extrem de populară în anii ’70. A jucat în filmele unor mari regizori precum François Truffaut, George Cukor și Roman Polanski. Este foarte cunoscută pentru rolurile din Anna Karenina (1985), mini-serie Napoleon și Josephine: O poveste de dragoste (1987) si Orhidee sălbatică (1990) .

Emmanuelle Béart

Nastassja Kinski

Erika Eleniak

Andie MacDowell

Meg Ryan

Mena Suvari

Alyssa Milano

Jodie Foster

Kathleen Turner

Carrie-Anne Moss

Brooke Shields