15 probleme casnice ce pot fi rezolvate cu benzi de cauciuc

- Advertisement -

Toată lumea are un sertar în casa lor în care ține benzi de cauciuc. De multe ori ne gândim să le luăm și să le aruncăm. Dar, de fapt, veți dori să păstrați aceste benzi de cauciuc la îndemână, deoarece există o mulțime de moduri în care acestea pot deveni prețioase în casa dvs. Iată 15 probleme de uz casnic pe care le poți rezolva cu benzi de cauciuc:

1) Ține hainele pe umeraș

Dacă îmbrăcămintea alunecă pe podea după ce ați agățat-o pe umeraș, poate fi foarte supărător. Încercați să legați o bandă de cauciuc în jurul capătului fiecărei laturi a cuierului. Banda de cauciuc vă va prinde îmbrăcămintea și o va ține pe umeraș.

2) Identificați-vă băutura

Trebuie să cureți un milion de pahare după o petrecere, ceea ce poate fi enervant. De asemenea, vă poate determina să ieșiți după pahare chiar în mijlocul petrecerii. Puneți diferite benzi de cauciuc colorate în jurul paharelor, astfel încât oamenii să le poată urmări. Dublați dacă utilizați aceeași culoare mai mult decât o dată.

- Advertisement -

3) Deschideți un borcan încăpățânat

Ai probleme cu deschiderea unui borcan? Plasați o bandă de cauciuc în jurul capacului. Acesta vă va ajuta să obțineți o mai bună aderență la borcanul dumneavoastră.

4) Preveniți închiderea unei uși

Dacă aveți copii, atunci este important să vă asigurați că nu sunt capabili să închidă sau să blocheze ușile din casă. Plasați o bandă de cauciuc peste clanță. Trageți-l peste blocarea ușii și puneți celălalt capăt peste clanță.

- Advertisement -

5) Păstrați eticheta plicului de ceai la locul său

Nimănui nu-i place să pescuiască eticheta plicului de ceai din ceașcă de ceai. Plasați o bandă de cauciuc în jurul vârfului cupei și peste șirul de șervețel de ceai. Nu va cădea pe fundul paharului.

6) Păstrează împreună feliile de mere

Tăierea merelor se face ușor și convenabil dacă vreți să mâncați o gustare. Dar păstrarea lor mai mult timp duce la oxidarea acestora. Păstrați-le la locul lor cu o bandă de cauciuc.

- Advertisement -

7) Păstrați-vă pagina

Vreți să păstrați un marcaj care vă interesează? Plasați o bandă de cauciuc în jurul cărții. Va păstra pagina chiar dacă renunți la carte.

8) Derulați cu ușurință o pagină

Nu lingeți degetele pentru a întoarce o pagină. Este grosolan. În schimb, înfășurați o bandă de cauciuc la capătul degetului pentru a întoarce cu ușurință pagina.

9) Țineți ustensilele uscate

Alunecarea lingurii de amestec în castron poate fi o problemă. Înfășurați o bandă de cauciuc în jurul mâinii. Ustensila va rămâne uscată și nu va aluneca în amestec.

10) Montare telefon auto

Nu mai riscați să obțineți o amendă pentru utilizarea telefonului în mașină și nu riscați să nu fiți atenți la drum. Păstrați telefonul în vedere pentru a vedea GPS-ul cu o bandă de cauciuc. Legați-l prin ventilație.

11) Păstrați panglica pe mosor

Panglica se poate dezlipi cu ușurință. Înfășurați o bandă de cauciuc pe bobină. Le va păstra la locul lor.

2) Păstrați paharele delicate intacte

Nu lăsați vasele delicate să se clatine în mașina dvs. de spălat vase. Utilizați benzi de cauciuc pentru a le menține în poziția potrivită. Acest lucru le va împiedica să se spargă.

13) Mențineți o placă de tăiere în poziția potrivită

Uneori, plăcile de tocare pot aluneca pe blatul tău. Așezați o bandă de cauciuc pe fiecare capăt al plăcii de tăiere. Cauciucul vă vfixa placa de tocare și o va împiedica să se alunece.

14) Preveniți zgomotul unui ventilator de tavan

Nu lăsați ventialorul de tavan să vibreze și să facă zgomot. Plasați o bandă de cauciuc în jurul suportului de unde se înșurubează globul. Acest lucru va împiedica slăbirea șuruburilor.

15) Siguranța la blugi

Utilizați o bandă de cauciuc pentru a vă oferi o siguranță suplimentară în talie a blugilor. Legați-l doar de butoniere. Împingeți celălalt capăt în jurul butonului.

sursa:https://homehacks.co/15-household-problems-can-solve-rubber-bands/