14 haine care te vor face sa arati elegant, dar nu vulgar

„Tendința este ultima etapă înainte de a fi atacată”, a spus Karl Lagerfeld. În lumea schimbării , cheia este să-ți găsești propriul stil cu adevărat de neuitat. Acest lucru poate fi complicat, deoarece există atât de multe opțiuni disponibile. DEcolteuadânc, accesorii, diferite încălțăminte și forme și lungimi unice ale țesăturii – este atât de ușor să te pierzi! Deși, dacă respectați câteva reguli simple, „eleganta” va deveni numele tău de mijloc.

- Advertisement -

Arătați-vă pielea strategic.

Sa arati sexy și atractiv nu înseamnă că ai nevoie să apari aproape goală. În schimb, necesită cunoașterea a ceea ce trebuie să ții sub înveliș. Este mai bine să alegeți o parte a corpului pe care doriți să o arătați tuturor. Dacă decideți să arătați pielea deasupra, atunci nu ar trebui să vă arătați picioarele și invers.

Rotunjiți butoanele.

Tricourile cu buton sunt un adevărat clasic care nu îmbătrânește niciodată. Ele ajută la ridicarea blugilor și pot adăuga o formă decentă corpului tău atunci când porți o fustă. Cea mai bună modalitate de a purta acest lucru este să îți imbracati tricoul în pantaloni, iar aspectul uimitor este garantat.

- Advertisement -

Folosiți accesorii luminoase.

Accesoriile potrivite vă pot condimenta întregul aspect. Chiar dacă preferați să purtați haine și pantofi neutri, o geantă strălucitoare sau bijuterii atrăgătoare vor arăta întotdeauna mișto. Dar este mai bine să țineți cont de faptul că prea mult în niciodată nu este bine, așa că nu este necesar să vă supraîncărcați aspectul cu tot ce puteți găsi în magazinul de accesorii.

Alegeți-vă pantalonii în funcție de înălțimea pantofului.

Pantalonii care nu au lungimea potrivită pentru pantofii lor arată destul de incomod și se murdăresc repede. Când alegeți pantaloni lungi, intindeți-i pe tocuri , în funcție de ceea ce preferați să purtați, dar nu la sol. Este cel mai bun atunci când acoperă doar partea de sus a încălțămintei și rămâne 1 / 2-3 / 4 inch pe podea. Înălțimea potrivită a tivului va completa pantofii și aspectul dvs. în general.

Lasati mâinile libere seara

- Advertisement -

O geantă elegantă cu lanț, care atârnă de umăr, vă va elibera mâinile și vă va permite să mențineți cocktailul și alte gustări în confort, iar aspectul dvs. nu va apărea supraîncărcat.

Completați-vă forma.

Nu este nevoie să urmați tendințele și să cheltuiți banii pentru tot ceea ce este la modă într-un anotimp anume. Cel mai important lucru este să găsiți haine și stiluri care să vă completeze întotdeauna corpul. De exemplu, dacă sunteți minunat și în formă, nu ar trebui să mergeți pentru haine maxi supradimensionate.

Încercați să vă stratificați colierele, dar nu prea mult.

Colierele vă vor ajuta să vă completați aspectul cu accente interesante. Puteți experimenta și stratifica colierele din același material sau pot fi diferite pentru a crea un contrast. Gros, subțire, feminin și zgârcit, cu pietre sau mărgele – există atât de multe opțiuni. Cel mai important este să nu exagerați și să plasați prea multe lanțuri diferite în jurul gâtului.

Pantofii nude vor salva fiecare aspect.

Acești pantofi universali sunt un element indispensabil în fiecare garderobă. Se potrivesc fiecărui ton de piele și aproape oricărei ținute. Dacă sunteți îngrijorat că aveți prea multe culori în aspectul dvs., atunci alegeți pompe nude pentru a-l complimenta și pentru a completa ținuta. În plus, acești pantofi pot face ca picioarele să pară mai lungi.

Obțineți o piesă cu leopard.

Imprimeul leopard nu este doar un simplu accent, ci este toată afirmația din garderoba ta. Nu veți trece neobservat odată ce purtați o haină, o fustă, o bluză sau orice cu acest imprimeu . Dar rețineți că o bucată poate fi suficientă. Nu este nevoie să te îmbraci ca și cum ai încerca să te deghizezi ca un leopard real!

Nu vă speriați să combinați imprimeuri, dar faceți-o cu grijă

Culorile, modelele și imprimeurile pot fi combinate, iar dacă sunt făcute corect, te vor face să pari uimitor. Există o regulă simplă pentru aceasta: cele 2 printuri ar trebui să repete aceeași culoare sau să urmeze aceleași modele (mari cu mici). Puteți utiliza, de asemenea, un model mai mic ca accent.

Culorile strălucitoare sunt o încercare obligatorie

Mulți oameni sunt speriați de culorile strălucitoare, deoarece cred că vor arăta prea aprins pe ele. Ei bine, de fapt nu există nimic de care să vă fie frică. Combinați neutrul cu griul strălucitor și galbenul. De asemenea, culorile primare precum roșu, albastru și galben merg bine împreună. Dar nu o supraîncărcați cu prea multe culori strălucitoare, pentru a evita un aspect atrăgător.

Obțineți un sutien care nu va fi atât de vizibil sub tricou.

Tricourile sunt de obicei din țesături subțiri, așa că nu fiecare piesă de lenjerie va arăta bine sub ele. Prea lace și cu prea multe detalii vor fi văzute cu siguranță și va concentra atenția inutilă asupra aspectului tău. Este o idee bună să obțineți un sutien neutru doar pentru zilele dvs. de tricou.

Loose și strânse arată întotdeauna bine împreună

Hainele generoase sunt cu siguranță confortabile, dar nu toate sunt cochete, mai ales atunci când mergi la un eveniment special. Una dintre cele mai ușoare metode de a vă purta unele dintre piesele preferate de baggy este să adăugați ceva strâns aspectului tău. Acest lucru va condimenta instantaneu lucrurile și va fi potrivit pentru orice eveniment frumos.

Decolteul conteaza

Când vine seara, am putea simți că vrem să purtăm ceva ceva mai revelator. Una dintre cele mai populare zone de arătat este pieptul . Cel mai bun lucru de făcut aici este să dezvăluiți doar 2-3 centimetri, dar nu mai mult de 4 inci. Un sutien frumos push up sau orice sutien care se potrivește sânilor tăi vor face treaba și îți vor complimenta forma.