13 celebritati ale căror nume reale sunt un mister, chiar și pentru fanii loiali

Uneori, celebritățile trebuie să își schimbe numele pentru a suna mai bine sau pentru a nu fi confundate cu alte persoane deja celebre. Foarte des, ele alcătuiesc nume noi folosind poreclele copilăriei sau pur și simplu inventează ceva nou.

In acest articol va prezentam o serie de celebritati ale căror nume reale sunt un mister, chiar și pentru fanii loiali. Cu siguranta putine persoane stiau care este adevaratul lor nume.

- Advertisement -

1.Ornella Muti – Francesca Romana Rivelli

Francesca Romana Rivelli a primit numele de scenă, Ornella Muti, la vârsta de 15 ani, când a apărut în filmul „ The Most Beautiful Wife” . Regizorul filmului, Damiano Damiani , i-a acordat tinerei actrițe un nume de scenă pentru a nu o confunda cu popularul actriță italiană, Luisa Rivelli .

2.Ralph Lauren – Ralph Lifshitz

Ralph Lifshitz s-a născut într-o familie de imigranți evrei. La vârsta de 16 ani, viitorul designer și-a schimbat numele în Lauren .

- Advertisement -

3.Jean-Claude Van Damme – Jean-Claude Camille François Van Varenberg

Jean-Claude Van Varenberg și -a schimbat numele într-o versiune mai scurtă, Jean-Claude Van Damme, pentru a ușura pronunțarea.

4.Vivien Leigh – Vivian Mary Hartley

La începutul carierei, agentul ei a insistat că numele Vivian Hartley nu este o idee bună pentru o actriță. Așa că a decis să folosească numele Vivien Leigh.

5.Angelina Jolie – Angelina Voight

- Advertisement -

Adevăratul nume al Angelinei Jolie este Voight. Dar relația dificilă cu tatăl ei a făcut-o să ia un al doilea nume, Jolie.

6.Blake Lively – Blake Brown

Blake Lively a avut un nume diferit atunci când s-a născut – era Brown . Dar a decis să folosească în schimb numele de familie al mamei sale.

7.Antonio Banderas – José Antonio Domínguez Bandera

José Antonio Domínguez Bandera este un nume destul de lung, care este destul de standard pentru oamenii din Spania. Dar pentru viața sa profesională, folosește o versiune mai scurtă , Antonio Banderas.

8.Liv Tyler – Liv Rundgren

Liv Tyler s-a născut cu numele Liv Rundgren și, multă vreme, a crezut că tatăl ei era muzicianul Todd Rundgren cu care mama ei era căsătorită. Dar adevărul a fost descoperit atunci când Liv a observat că seamana mult mai mult cu tatăl ei real, directorul Aerosmith, Steven Tyler. Atunci a luat Liv numele de tată și a păstrat Rundgren ca al doilea nume.

9.Bruno Mars – Peter Hernandez

Peter Hernandez este de fapt celebru sub numele de Bruno Mars . La 2 ani, avea porecla, Bruno, pentru că arăta ca luptătorul Bruno Sammartino.

10.Cheile Aliciei – Alicia Augello Cook

Alicia Keys, care are 15 premii Grammy, este de fapt Alicia Augello Cook.

11.Michael Kors – Karl Anderson

Celebrul designer american, Michael Kors , este de fapt Karl Anderson. Michael a început să proiecteze haine la vârsta de 19 ani și mai târziu, colecțiile sale au avut un mare succes și l-au făcut celebru.

12.Bonnie Tyler – Gaynor Hopkins

Gaynor Hopkins și-a schimbat prima dată numele în Sherene Davis pentru a evita ca oamenii să o confunde cu o cântăreață de folk din Galeza, pe nume Mary Hopkin. Ulterior, când a semnat un contract cu RCA Records, i s-a sugerat să-și schimbe din nou numele. A făcut o listă cu prenumele și numele de la un ziar și a găsit un nume nou – Bonnie Tyler.

13.Joaquin Phoenix – Joaquin Bottom

Numele real al lui Joaquin Phoenix este Bottom . Dar părinții lui au decis să-și schimbe numele de familie în Phoenix – pasărea care a renăscut din cenușă.