Acasă Inspiraţie 12 locuri de pe Pământ care arată ca un portal către lumea cealaltă

12 locuri de pe Pământ care arată ca un portal către lumea cealaltă

0
12 locuri de pe Pământ care arată ca un portal către lumea cealaltă

Uneori, suprafața Pământului alunecă, formând abisuri de diferite grade de adâncime. De multe ori natura este cea care este responsabilă de aceste trucuri, dar uneori oamenii sunt cei care le provoacă. În timp ce misticii și oamenii de știință se ceartă despre originea acestor locuri, turiștii merg acolo pentru a obține o fotografie frumoasă.

1. Porțile Iadului (Darvaza), Turkmenistan

Acest crater de gaze a fost creat de oameni. Se numește „Porțile iadului” și a trecut aproape jumătate de secol de când focul aprins în 1971 arde acolo. A fost o prăbușire a solului în timp ce forajul și gazul natural au început să iasă. Pentru a nu face rău localnicilor, a fost aprins presupunând că acesta va înceta să ardă într-o zi sau 2. Dar s-au inselat – flacăra este acolo chiar și în timp ce focul atinge uneori mai mult de 3 metri înălțime.

2. Fântâna Sf. Patrick, Orvieto, Italia

În ciuda aspectului său rău, această fântână a fost construită cu intenții nobile – de a furniza apă orașului în timpul asediului. Mai mult, a fost creată sub patronajul bisericii.

3. Craterul Muntelui Yasur, insula Vanuatu

4. Gura mare în Kimberley, Africa de Sud

5. Marea gaură albastră, reciful de barieră din Belize

6. Turnul invertit al masonilor, Portugalia

The view inside Initiation Well, whose mossy wells resemble underground towers lined with stone stairs. It was served for ceremonial purposes of initiation rites. Quinta da Regaleira. Sintra. Portugal

7. Deversare în rezervorul unui baraj, California de Nord

8. Er Wang Dong, China

9. Eisriesenwelt, Austria

10. Chiuveta orașului Guatemala

Această groapă a fost creată în mod natural nu în urmă cu foarte mult timp. La 1 iunie 2010, o fabrică de 3 etaje, împreună cu o casă care era lângă ea, s-au prăbușit sub pământ în unul dintre cartierele din Guatemala chiar la mijlocul zilei. In locul său a apărut o gaură mare.

11. Cerro Sarisariñama, Venezuela

12. Peșteri de gheață Mutnovsky, Rusia