1. „Fratele meu a făcut cină pentru prietena mea și pentru mine pentru aniversarea noastra de 4 ani. Putem aprecia doar faptul că are 14 ani și gătește mai bine decât orice restaurant? ”

2. „Tatăl meu obișnuia să se infurie de fiecare dată când mama venea acasă cu o cană nouă de cafea , iar noul ei iubit a construit literalmente un perete pentru a-i expune colecția”.

3. „Astazi este ziua mea de nastere. Colegii mei știu că sunt la dietă, dar le-am spus că nu ma deranjeaza daca primesc un tort pentru a se bucura ei de el. În schimb, asta mă aștepta când am ajuns la lucru! ”

4. „Un tip a folosit detectorul său de metale la un loc de joacă pentru a colecta mici bucăți de metal care ar putea fi dăunătoare copiilor. ”

Citește și:  24 de designeri de păpuși care cu siguranta nu au inteles ce au de facut

5. Jake Gyllenhaal și Tom Holland vizitează un spital de copii în Londra imbracati in super-eroi.

6. „Mama si-a dorit o bucătărie nouă și tatăl meu a pus ceva la cale!”

7. „Plângea pentru că nu putea să ajungă la o musca pe tavan, așa că l-am ajutat!”

8. „A trebuit să ascund cărțile de primul meu soț, nu-i placea să mă vadă învățând ceva nou sau să cheltui bani. Cel de-al doilea soț mi-a construit o bibliotecă . Niciodată nu se zgarceste. Incercati sa găsiți pe cineva care vă apreciază pentru cine sunteți, nu pentru ce ar vrea ei să fii. ”

9. „Bunica mea a sărbătorit a 80-a aniversare weekendul trecut și eu m-am imbracat cu puloverul bunicului meu cusut de catre ea”.

10. Bunicei mele nu ii placea ideea de a avea o țestoasă. Am venit acasă și țestoasa mea purta un pulover . Se pare ca s-a obisnuit cu ideea.

Citește și:  15 Celebrități care nu îmbătrânesc deloc

11. O bunică ar face orice pentru nepoti.

12. – Aici e Walter. Walter așteaptă în fiecare luni la poarta din față pe prietenii sai, gunoierii, care îl mangaie mereu.”