11 oamenii obișnuiți care s-au îmbogățit pe urma unor descoperiri norocoase

- Advertisement -

Ai fost vreodată atras de un articol dintr-un magazin second-hand, dar nu ești sigur de ce? Poate că aveți un ochi bun pentru valoare și sunteți pe cale să faceți următoarea descoperire incredibilă pe piața de vechituri!

Uneori, printre o grămadă de gunoi vechi sau la o vânzare în garaj, unii oameni norocoși dau peste obiecte uimitoare care valoreaza o avere întreagă. Mai jos va prezentam o parte dintre cei mai norocosi oameni care s-au imbogatit prin descoperirile lor norocoase.

  1. Tony Marohn a cheltuit 5 dolari la o vânzare de vechituri pe o cutie de documente și a obtinut o avere întreagă. Printre ziare, a găsit un certificat vechi pentru 1.625 de acțiuni la Palmer Union Oil. Acest document  i-a conferit dreptul de proprietate asupra a 1,8 milioane de acțiuni Coca-Cola, evaluate la 130 de milioane de dolari.

2. Un pescar din Filipine pescuia în apropierea insulei Palawan. În timp ce încearcă să-și elibereze ancora, găsește o perlă care cântărește 34 kg. Valoarea acestei perle este de 35 de milioane de dolari.

- Advertisement -

3. George și Betty Davis din New York scăpau odată de gunoiul din pod atunci când au descoperit o figurină . În cele din urmă, se dovedește că figurina a fost produsă de compania de bijuterii Faberge pentru țarul rus Nicolae al II-lea si are o valoare de 5,2 de milioane de dolari.

4. Brian a găsit 13 sticle de whisky in pod, datând din 1917. Experții îl estimează la 2,6 milioane de dolari, dar bărbatul a spus că nu intenționează să-l vândă.

- Advertisement -

5. Robert Lawrence a moștenit de la tatăl său o colecție de monede . În interior, a găsit un bănuț din 1974. A fost evaluat mai întâi la 300 de dolari , dar apoi s-a dovedit a fi în valoare de 2 milioane de dolari.

6.Un cuplu din Wisconsin obține o copie a picturii lui Van Gogh cu macii roșii. După consultarea unui expert, se dovedește că familia deține de fapt originalul din 1886, care valorează 1,4 milioane de dolari.

- Advertisement -

7.Cineva din Indiana a cumpărat odată un tablou pentru a-și ascunde o gaură în perete. Invitând un expert să verifice tabloul, această persoană norocoasă a descoperit că era proprietarul unei creatii în valoare de 1,2 milioane de dolari.

8. Wesley Carrington, din Anglia, cumpără un detector de metale de la un magazin obișnuit și merge la o vânătoare de comori în pădurile de lângă St. Albans, Hertfordshire. În doar o jumătate de oră, a descoperit o colecție de monede romane in valoare de 260.000 de dolari.

9.Bernice Calego făcea curățenie acasă când a găsit o fotografie veche a unei echipe de baseball . Bernice a vândut-o cu 75.000 de dolari, după ce a fost evaluată de Asociația Națională a Dealerilor de Valori Mobiliare.

10. La un magazin din Phoenix, Zac Norris a reușit să cumpere un ceas Jaeger-LeCoultre de epocă fabricat în 1959 la doar 6 USD. Curând după aceea, a vândut ceasul cu 35.000 de dolari.

11. La o piață din Summerville, Laura Stoufer a cumpărat o copie a unui afiș pentru un film vechi. In spatele cartonului a găsit un afiș cu „Nimic nou pe frontul de vest” de Erich Maria Remarque, care era evaluat la 20.000 de dolari

12.Un șofer de camion a descoperit o pictura într-un magazin de second hand din California – și a plătit 5 dolari pentru aceasta.In 2006 pictura a fost evaluată la 50 de milioane de dolari.

13.Un afiș, care a fost pentru o expoziție din 1958 a sculpturilor ceramice Picasso, a fost suficient de îngrijit încât Zach l-a cumpărat cu 14 USD. Când a aflat că afișul a fost de fapt semnat de Picasso însuși , el l-a vândut pentru $ 7.000 de

14.Un ou special: Deși a plătit 14.000 de dolari pentru acest lucru, un anumit dealer de deșeuri știa că are ceva care merită mult mai mult. Aceasta creatie uimitoare a fost vânduta cu 33 de milioane de dolari.

15.Declarația de independență: Stan Caffy, din Nashville a fost vanduta pe o suma foarta mica .Mai târziu vechiu proprietar a aflat că cineva a vândut-o cu 470.650 de dolari.