11 Celebrități care au demonstrat că simplitatea este puterea

- Advertisement -

Adesea se pare că celebritățile nu înțeleg viața unei persoane obișnuite. Cu toate acestea, există și cei care, în ciuda posibilităților financiare nelimitate, preferă simplitatea și, prin urmare, respectul și admirația noastră infinită.

Coco Chanel

Mademoiselle Coco a facilitat foarte mult viața tuturor femeilor din lume care trebuiau să poarte pălării voluminoase cu pene și rochii stratificate. Ea a creat faimoasa „rochie neagră” și a făcut din elementele de garderobă pentru bărbați ultra-trendy: jachete, bluze, pălării, umbrele și manșete.

- Advertisement -

Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook este foarte laconic în alegerea costumelor, astfel încât tricourile simple gri predomină în garderoba sa. Așa cum recunoaște el însuși, hainele nu sunt lucrurile cu care intenționeaza sa-si piarda timpul, în ciuda faptului că venitul tanarului miliardar îi permite să-si cumpere sute de articole de mărci renumite în fiecare zi.

Ingvar Kamprad

- Advertisement -

Fondatorul IKEA promovează simplitatea de mulți ani. El cumpără produse și haine ieftine, a folosit un Volvo vechi de aproximativ 15 ani și alege să zboare la clasa economică. Casa lui este dotată cu articole din magazinele sale. El este considerat unul dintre cei mai modesti miliardari din lume.

Boris Johnson

- Advertisement -

Boris Johnson, fost primar al Londrei și acum ministru al Afacerilor Externe al Marii Britanii, alege cea mai obișnuită bicicletă în locul unui autocar pentru a ajunge la locul de muncă. El consideră că este un înlocuitor excelent al mașinii și îi încurajează pe cetățeni să-i urmeze exemplul.

Jennifer Garner

Această frumusețe de la Hollywood a fost mereu simplă și a încercat să nu-si arate posibilitățile financiare imense. În schimb, ea vizitează adesea magazine de masă și cumpără produse cu copiii ei într-o piață perfect obișnuită, la fel ca o simplă gospodină americană.

Steve Jobs

În ciuda venitului său fantastic, părintele fondator al imperiului Apple a aderat întotdeauna la simplitate în tot ceea ce face. Poarta doar o tinuta: blugi, camasa neagra si adidasi albi si locuieste într-o casă pe strada Waverley nr. 2101, care cu siguranță nu poate fi numită conac.

Tyra Banks

Faimosul „model de top al Americii” ignoră restaurante șic și casele de modă. Ea crede că locuri ca Fabrica de Cozonaci, unde se găsesc mâncăruri delicioase, dar ieftine, sunt potrivite pentru ea.

Russell Crowe

Unul dintre cei mai solicitați actori ai Americii a refuzat să trăiască într-un conac superb din Los Angeles și s-a mutat împreună cu familia sa în Australia. Crowe a cumpărat o fermă și un jeep simplu. Și acum, în loc de mașini scumpe și haine de marcă, el este înconjurat de cai și câmpuri spațioase.

Hayden Christensen

El a devenit faimos în întreaga lume în tinerețe, astfel că până la vârsta de 35 de ani s-a saturat de deliciile vieții celebrităților. Recent, și-a mutat familia în patria sa din Canada și a cumpărat o fermă acolo. Acum, Hayden este proprietarul propriilor grădini de legume, o ferma si grajduri. Lucrează terenul cu un tractor și colectează culturi imense.

Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger este o celebritate de clasă mondială, dar nu se laudă deloc. În 2004, în timp ce se relaxa într-o stațiune de pe litoral, a salvat un om care se îneacă. Surferul si-a rupt piciorul, iar actorul l-a purtat la 100 de metri spre țărm. El nu a spus niciodată jurnaliștilor despre această situație și nu a folosit-o în scopuri comerciale.

Keanu Reeves

Atitudinea și modestul vieții acestui actor au fost mult timp un motiv pentru crearea de memuri pe Internet. El își cheltuie mereu salariile pe caritate, dă daruri altora, poartă haine extrem de simple și călătorește cu metroul din New York, din ce în ce mai mult.