11 celebritati care au aparut pe lista poliției modei in 2018

- Advertisement -

Fiecare persoană celebră are un grup de experți care îi creează aspectul. Dar, uneori, aparițiile celebrităților provoacă milioane de întrebări, cum ar fi: “Cine îi face să poarte haine atât de ciudate?”

Astăzi, vă vom arăta celebrități precum Christina Aguilera, Salma Hayek, Amber Heard și alți oameni celebri care au aparut pe lista poliției modei. Apropo, la sfârșitul articolului, veți afla despre o familie care iubește haine ciudate și are o abilitate incredibilă de a le face populare.

Kate Beckinsale

- Advertisement -

2 tinute esuate intr-o săptămână! Prima a fost prezentata la TIFF 2018 -a purtat o rochie neagră scurta, cu maneci lungi. Al doilea costum a fost purtat în timpul GQ Men of the Year Awards și a constat într-o rochie strălucitoare care seamănă cu un costum de baie mai mult decât orice altceva.

Nicole Kidman

Stylistul lui Nicole Kidman nu poate decide între 2 priviri absolut diferite: într-o zi, arata ca Barbie și a doua zi, poartă un costum și o bluză ciudată. Dar hainele incomode nu pot ascunde talentul lui Nicole și ea a câștigat premiul Globul de Aur purtând o rochie roz.

- Advertisement -

Ryan Gosling

Există un singur lucru care poate explica aspectul ciudat al lui Ryan la TIFF 2018: hainele sale trebuie să fi fost furate! Dar carisma lui Ryan nu va lăsa aceste haine ciudate să-i strice aspectul.

Irina shayk

- Advertisement -

De regulă, modelul umbrește pe toată lumea pe covorul roșu, deci este destul de greu să explicăm de ce stilistul Irinei a decis să aleagă cele două rochii care ascund cele mai bune caracteristici ale ei.

Julianne Moore

Stilistul lui Julianne a făcut greșeli de două ori în 2018: a ascuns actrita în spatele siluetelor fără forme și nu a încercat nici măcar să evidențieze cele mai bune atribute ale corpului.

Salma Hayek

Salma este o femeie cu adevărat strălucitoare și nu are nevoie de accesorii suplimentare. Datorită costumelor descrise în fotografii, actrița a fost acuzată că are un simt prost al modei. Cu toate acestea, ea preferă să poarte haine casual în viața ei de zi cu zi.

Blake Lively

Blake Lively este un model pentru mulți oameni. Dar chiar și ea are un aspect rău uneori! Blezerul din prima imagine este într-adevăr nepermis și cel din a doua fotografie este prea stralucitor.

Chloë Moretz

Chiar și cei mai loiali fani nu pot accepta aceste haine! Aspectul ei pare ciudat și o face pe actrita să arate cu 10 ani mai în vârstă.

Bella Hadid

Bella este o persoană cu adevărat încrezătoare, dar ar trebui să existe limite! Costumul ei bej ne face să credem că stilistii ei au uitat să pună o fustă pe model. Al doilea costum arată ca un amestec de cele mai populare tendințe din anii ’00 și o jachetă.

Christina Aguilera

Cântăretei i-a plăcut mereu să experimenteze, dar uneori imaginația ei este prea sălbatică. Trebuie să recunoaștem că rochia ei cu o mulțime de pene pare mai puțin ciudată decât tinuta ei, care constă dintr-o fustă de catifea, o haină mare, o cămașă, un sutien negru și pantofi urati din anii ’90.

Kanye West și Kim Kardashian

Nu atât de mulți oameni au acordat o atenție deosebită costumului lui Kanye, din moment ce toată lumea si-a putut da seama ca sandalele ii erau mici.

Soția lui, Kim Kardashian, a ales un costum ciudat de croazieră: un neon de la Chanel. Nu putem înțelege de ce nu a ales doar un costum de baie obișnuit .