Ultimele 10 momente care fac o femeie sa il lase pe bărbatul pe care îl iubește

Dacă o femeie este îndrăgostită, ar da totul într-o relație doar ca totul sa fie bine si sa mearga impreuna mai departe. Dar există o limită la orice și când anumite granițe vor fi traversate, va părăsi chiar acel om de vis , fără să se gândească de două ori.
Astazi va prezentam 10 greșeli pe care bărbații le fac, care pot face o relație frumaosa să se transforme intr-o amintire in doar cateva clipe.

- Advertisement -

Nu vrea să condimenteze lucrurile.

Nu este faptul că o femeie își dorește ca relația ei romantică să fie o plimbare cu rollercoaster, totuși, este vital să lase ceva loc pentru lucruri noi . Dacă un bărbat insistă să meargă în același restaurant în fiecare zi sau vrea să călătorească în același loc în fiecare vacanță, deoarece nu vrea să iasă din zona sa de confort, iubita se se va plictisi cu siguranță.

El te acuză că ai așteptări „ridicate la cer”.

- Advertisement -

Atunci când o femeie se gândește să se despartă de tine, cel mai probabil până la acest moment a făcut multe încercări de a salva această relație. Dar dacă un partener refuză să discute lucruri care o îngrijorează și, în același timp, continuă să se plângă de cererile sale nerealiste , va fi lăsat fără îndoială.

El te amana ca să stea cu prietenii.

Femeile inteleg dorinta barbatilor de a sta alaturi de prietenii lor, insa sunt momente in care isi doresc sa fiti langa ele si sa nu plecati la primul telefon primit din partea prietenilor. Daca incepeti sa va lasa-ti partenera pentru o iesire cu amicii cu siguranta ea o sa plece in scurt timp.

El acționează in secret.

„Dacă acționează ca și cum ar avea ceva de ascuns, inseala cu siguranță.” Chiar dacă nu este cazul, este ceea ce va vine în minte dacă un partener evită să trimită mesaje când este lângă tine, vorbește în detalii vagi despre planurile sale sau primește defensiv când a fost întrebat de unde a fost. O lipsă de onestitate și de deschidere va face orice femeie sa caute o alta, relație mai stabilă.

Nu este niciodată acolo când ai nevoie de el.

- Advertisement -

Acest lucru nu înseamnă neapărat că un bărbat este plecat din oraș sau afânat cu prietenii – el poate sta în fața prietenei sale, dar totuși nu este prezent atunci când vrea să vorbească despre lucruri care contează pentru ea sau o deranjează. Când un partener se preface că ascultă , o femeie poate simți asta și va înțelege că nu este apreciata. Cine vrea o relație de genul?

El te face să te simți ca mama lui.

Un bărbat-copil nu urmărește planurile, nu vrea niciodată să aibă conversații cu adulții și își învinovățește partenerul că este un ticălos . În acest tip de relații, orice femeie va obosi curând să încerce să-și ia responsabilitatea de pe umeri si sa faca din tine un barbat adevarat.

El ignoră părerile tale.

Atunci când este necesar să se ia decizii care afectează ambele persoane în relație, o femeie se așteaptă ca opinia sa să fie luată în considerare. Dacă un bărbat consideră că dorințele și nevoile ei nu contează și se concentrează doar pe el însuși, îl va lua ca un steag roșu că el nu vrea ca ea să fie fericită și nu o respectă.

Își pune pe primul loc cariera.

Este în regulă când o persoană are vise mari de atins, dar atunci când ești într-o relație, chiar și în ciuda programului tău ocupat, este important să dai deoparte un timp pentru a te concentra pe partenerul tău și a le arăta că sunt o prioritate pentru tine. Dacă un bărbat este întotdeauna prea ocupat pentru a-și petrece timpul cu o femeie cu siguranta ea o sa plece.

El te compară cu alte femei.

Poate fi una dintre fostele lui, colega sau mama sa. În orice caz, o comparație constantă a unei prietene cu alte femei este o greșeală foarte periculoasă care poate distruge imediat o relație.

El te face să te întrebi dacă chiar îi pasă.

Aprecierea este importantă pentru o relație sănătoasă și, apropo, înseamnă să apreciezi un partener chiar și pentru micile lucruri pe care le face. Dacă, în loc să arate cât de importantă este femeia sa pentru el, un bărbat o ia de ea și nu vrea să depună niciun efort în relație ,aceasta nu se va simți niciodată linistita în jurul său.