10 trucuri fantastice de a depozita lucrurile într-un spațiu mic

- Advertisement -

Dacă locuiți într-un spațiu mic, este posibil să aveți dificultăți în a găsi spațiu unde să vă păstrați toate lucrurile. Din fericire, aveți unele opțiuni atunci când vine vorba de depozitare. Aceste 10 idei de depozitare funcționează excelent dacă locuiți într-o casă mică.

1.Creați un spațiu de stocare într-un colț

Folosiți colțurile camerei dvs. mici în spațiul de depozitare adăugând o bară sau două, de la un perete la altul. Acest lucru vă poate oferi un spațiu necesar pentru a vă atârna îmbrăcămintea, hainele și alte articole de îmbrăcăminte și accesorii.

2. Împachetarea hainelor pentru utilizarea maximă a spațiului

- Advertisement -

Învață să îți folosești tricourile și alte articole de îmbrăcăminte într-un mod eficient, așa cum se arată aici. Acest mod de aranjare a hainelor vă va permite să plasați de două ori mai multe tricouri în același spațiu.

3. Utilizați cârlige în cutia de depozitare pentru accesorii

Profitați de spațiul dintre hainele atârnate în dulapul dvs. și peretele din spate, utilizând Cârlige de comandă. Aceste tipuri de cârlige instalate pe peretele din spatele dulapului dvs. trasformă spațiul într-un loc perfect pentru a stoca, printre altele, accesorii, cum ar fi poșetele, curelele, eșarfele sau umbrelele.

4. Utilizați comode cu spațiu de stocare

- Advertisement -

Acest mobilier multifuncțional servește scopului original, oferind în același timp spațiu suplimentar de depozitare. Alegerea unei comode cu rafturi este o modalitate excelentă de a crea mai mult spațiu într-un dormitor mic. Acest lucru vă permite să stocați cu ușurință cărți și alte elemente pe care le puteți folosi în dormitor sau când încercați să dormiți.

5. Utilizați coșuri pe rafturile de bibliotecă

Plasarea coșurilor pe un raft vă oferă un loc minunat pentru a stoca obiecte mici și alte obiecte pe care nu le trebuie să le aveți la dispoziție într-o încăpere mică. Unele dintre articolele pe care le puteți plasa într-un coș pot fi: cărți, reviste, dispozitive mobile și mementouri care sunt importante pentru dvs.

6. Utilizați un umeraș suspendat

Faceți un spațiu de economisire a hainelor folosind un cârlig prins de tavan, un cablu, umerase din lemn, și mărgele. Scoateți cârligul metalic de pe cuierul de lemn și rulați o bucată lungă de cablu prin talpa din lemn și gaura în cuierul cu acumulator. Legați un nod și atârnați celălalt capăt al cablului de pe cârligul tavanului.

- Advertisement -
7. Utilizați o placă pentru a ține accesorii

Luați o bucată mare de plută și prindeți-o de peretele camerei. Plasați diferite forme de rafturi pe care puteți atârna elemente, cum ar fi poze, accesorii, și bijuterii. Verificați această pagină pentru a găsi și mai multe utilizări pentru panoul din casa dumneavoastră.

8. Instalați un raft mare

Cele mai multe camere au spațiu neutilizat în jurul părții superioare a pereților lângă tavan. Transformați acest spațiu într-un spațiu funcțional pentru a stoca cărți și alte articole prin instalarea unui raft înalt. Acest lucru vă oferă mai mult spațiu pentru a stoca în fiecare zi obiectele pe care le folosiți într-o zonă ușor accesibilă.

9. Utilizați cutii pentru a crea spațiu de stocare sub pat

Utilizați un set de coloane pentru a vă ridica patul de pe podea și pentru a crea spațiu de stocare suplimentar. Acestea vă vor permite să plasați casetele și alte cutii de depozitare sub pat. Pentru a acoperi ceea ce este sub patul dvs., pur și simplu cumpărați o husă de pat mai mare pentru a acoperi totul.

10.Faceți un raft dublu ca suport de haine

Dacă aveți rafturi de perete agățate, atașați o bară de dedesubt folosind cârlige mari de aluminiu pentru al transforma în spațiu de stocare suplimentar pentru hainele, jachetele și hainele cele mai folosite. Asigurați-vă că raftul agățat este fixat ferm pe perete.

sursa: https://homehacks.co/10-great-storage-ideas-for-small-room/