10 trucuri de înfrumusețare care chiar funcționează!

- Advertisement -

Nu există niciun motiv să cheltuiți foarte mulți bani pe produse cosmetice la prețuri ridicate. În schimb, puteți încerca câteva trucuri de înfrumusețeâare acasă, cu puțin timp și câțiva dolari. De fapt, ați avut probabil cele mai multe ingrediente de frumusețe chiar în casa dvs.

Folosiți coaja de banană pentru a vă albi dinții

Procedurile de albire a dinților sunt prea costisitoare, iar pasta de dinți albă nu este întotdeauna la fel de eficientă pe cât sperați. Dar ați știut că puteți folosi de fapt coji de banane pentru a vă albi dinții? Frecași cu interiorul unei coaje de banane dinții o dată pe zi și verificați diferența.

Notă: Nu utilizați coaja de pe bananele preacoaptă, deoarece nu va funcționa.

Încearcă pasta de dinți pentru a albii unghiile

Te-ai saturat de a avea unghii galbene și lipsite de strălucire? Proprietățile de albire ale pastei de dinți vor ajuta la luminarea unghiilor și eliminarea culorii gălbui a acestora.

- Advertisement -

Spălați-vă părul cu bere

Berea poate fi mult decât o simplă băutură alcoolică. Ea poate ajuta ajută la repararea părului, precumun balsam. Clătiți-vă părul cu bere, după ce-l spălați. Va deveni mult mai strălucitor și moale.

Ascundeți cearcănele cu ruj roșu

A avea cearcăne sub ochi poate fi deranjat. Dar există o metodă pentru a scăpa de acestea la care nu v-ați fi gândit. Pentru a minimiza în mod evident aspectul cearcănelor, aplicați rujul roșu sub ochi și acoperiți-l cu fard. Este atât de ușor, iar rezultatele sunt uimitoare!

Aplicați pulbere pentru copii pentru gene mai frumoase

Bloggerii de frumusețe au venit cu o nouă metodă de a-ți îmbunătăți genele și nu implică punerea pe genele false. Tot ce ai nevoie este pulbere pentru copii și rimel. Începeți prin curbarea genelor. Apoi aplicați un strat de rimel. Apoi, aplicați niște pudră pentru copii. În cele din urmă, adăugați încă un strat de rimel.

Utilizați un cartof pentru a decolora axilele întunecate

Te-ai gândit să-ți luminezi axila, dar nu esti sigur cum să o faci? O modalitate de a face acest lucru implică mărunțirea unui cartof și apoi frecarea zinei de sub braț. Cartofii au proprietăți naturale de luminare datorită unei enzime numite catecholază. Lăsați cartoful să se acționeze timp de 30 de minute înainte de clătire.

- Advertisement -

Aplicați fondul utilizând o inserție de silicon

Acest truc poate fi un pic neobișnuit, dar se pare că funcționează bine. Luați doar un sutien de silicon și folosiți-l pentru a vă aplica fondul de ten. Acesta absoarbe mai puțin din fond și este ușor de curățat.

Încălziți creionul dermatograf

Creioanele dermatografe uscate sunt atât de greu de aplicat. În loc să vă chinuiți să faceți acest lucru, încălziți creionul pentru câteva secunde. Apoi îl puteți aplica apoi, fără probleme și fără efort.

Eliminați mirosurile din pantofi folosind pliculețe de ceai

Te îngrijorează pantofii tăi mirositori? Nu vă faceți griji! Puneți câte un plic de ceai în fiecare pantof peste noapte și orice miros ar trebui absorbit până dimineață.

Utilizați o șervețel uscat pentru a fixa firele rebele de păr

- Advertisement -

Dacă ești deranjată de firele rebele de păr, luați în considerare un șervețel uscat. Trecându-l de căteva ori peste părul dvs. veți obține rezultate spetaculoase.

Sursa: https://homehacks.co/10-super-strange-beauty-hacks-actually-work-like-charm/