10 sfaturi pentru probleme cu îmbrăcămintea. Funcționază de minune!

- Advertisement -

Problemele la haine pot fi chiar deranjante. De aceea este important să aveți niște trucuri în mânecă pentru atunci când dezastrul lovește.

Aici sunt 10 trucuri și sfaturi pentru tot felul de probleme cu îmbrăcămintea.

1) Preveniți mirosurile neplacute

Cu toții am trecut prin asta. Luăm pe noi o cămașă și nu ne dăm seama înainte de a ieși afară că încât miroase ciudat. Împiedicați acest lucru prin agățarea unui sac de cretă în dulapul dvs. pentru a absorbi umezeala și mirosul.

- Advertisement -

2) Get Rid of Deodorant Marks

Nu iesiți din casa cu urme jenante de deodorat pe tricou. Și nu le ștergeți cu o țesătură care va lăsa mizerie în urmă. Utilizați o pereche veche de colanți în schimb.

3) Trucul cu băutura carbogazoasă

Puneți puțin suc pe petele dumneavoastră si lăsați să isi facă efectul cateva minute. Apoi stergeți puțin haina si puneți-o la spălat.

- Advertisement -

4) Acoperirea petelor cu un marker

Nu arunca hainele negre pătate cu vopsea. Acoperiți petele cu un marker neagru. Vor arăta ca noi.

5) Spray de păr pentru pete de ruj

Aveți o pată de ruj? Dați cu spray de păr peste pată cât repede posibil. Lăsați-o să stea câteva minute înainte să o aruncați în mașina de spălat.

- Advertisement -

6) Nu lăsați pielea să crape

Trebuie să hidratăți pielea astfel încât să nu crape. Puteți folosi o loțiune pentru a hidrata pielea. Aceasta va face cizmele dvs. frumoase și strălucitore.

7) Deblocați un fermoar

Puneți pe dinții fermoarului niște ceară. Mișcați fermoarul în sus și în jos. Ceara va face ca fermoarul să alunece și să se deblocheza.

8) Opriți denimul din „sângerare”

Uneori blugi noi pot „sângera” vopseaua pe haine, mobilier și piele. Există mai multe lucruri pe care trebuie să le remediați. Aflați tot ce trebuie să știți aici. Puteți afla cum să vă tratați pantofii de la sângerări denim aici.

9) Scăpați de pete de cerneală

Îndepărtați pata cu puțin alcool. Apăsați ferm pata și clătiți-o. Dacă nu funcționează, încercați să îndepărtați pata cu acetonă.

10) Întindeți papucii

Dacă încălțămintea dvs. este puțin prea strâmtă, există o modalitate de a o întinde. Luați-vă in picioare șosete groase și încălcați-vă. Rulați uscătorul de păr peste papuci timp de un minut sau două și purtați încălțămintea până când se răcesc.

sursa: Home Hacks