Aparent, unii membri ai familiei regale cred că regulile au fost concepute pentru a fi încălcate. Până de curând, singura persoana care a incalcat regulile familiei regale britanice a fost prințesa Diana și avea motive întemeiate pentru asta. De exemplu, interviurile cinstite despre relația cu soțul sau îmbrățișările cu persoanele care au avut HIV. Fiecare dintre aceste acte a șocat media și ceilalți membri ai familiei regale.

Dar astăzi, cei mai mari rebeli dintre monarhi sunt Ducele și Ducesa de Sussex care continuă să demonstreze ideea că majoritatea regulilor și tradițiilor regale sunt lucruri din trecut.

Meghan Markle nu poartă sutien în timpul unui eveniment oficial.

Pentru prima sa apariție în public ca Ducesă, Meghan Markle a ales o rochie nudă din Goat și o pălărie de la Philip Treacy care se potrivea rochiei. Totul părea în regulă până când presa și internauții au observat că nu poartă sutien. Regulile nescrise spun că femeile familiei regale nu pot apărea la evenimente oficiale fără a purta această lenjerie. Dar Ducesa are propria părere despre asta. Deoarece Markle susține ideea feminismului , ea este convinsă că un stil elegant poate și trebuie combinat cu propriul confort personal.

Prințul Harry și Meghan Markle nu-și ascund sentimentele în public.

Îmbrățișări și, desigur, săruturile în public sunt cu greu acceptate în familia regală, dar ducele și ducesa de Sussex nu cred că este ceva în neregulă daca fac asta. Se țin regulat de mână și se îmbrățișează reciproc, iar după victoria din cadrul evenimentului de caritate , prințul Harry a sărutat-o ​​cu pasiune pe Meghan Markle. Totuși, aceste gesturi în timpul evenimentelor sportive nu sunt un lucru rar.

Citește și:  15 fapte mai puțin cunoscute care îți pot salva viața într-o zi și poate chiar si viata altei persoane

Meghan Markle închide singura ușile mașinii.

Chiar dacă acest lucru nu este o încălcare mare a protocolului, membrii familiei regale nu fac acest lucru. Expertul etichetei William Hanson a subliniat că aceasta nu este o încălcare a protocolului și a spus: „De obicei, dacă sunteți un membru al familiei regale sau un demnitar, aveți un membru al personalului care vă poate deschide și închide o ușă a mașinii.” Dar vechile ei obiceiuri arată cât de timidă este încă Markle.

Prințul Harry a zburat în Canada sa o vada pe Meghan Markle după turneul său în Caraibe.

Chiar înainte ca prințul Harry să o ceara de sotie pe Markle, el a vizitat-o ​​în Toronto, unde actrița era în mijlocul filmarilor. Dar acest lucru contrazice de fapt politica oficială a familiei regale care prevede că membrii acesteia nu ar trebui să combine vizitele oficiale cu afacerile lor personale. După turneul său în Caraibe, prințul Harry trebuia să se întoarcă la Londra, unde avea planificate anumite evenimente publice, dar a plecat so o vadă pe Meghan în schimb.

Meghan Markle nu poartă lenjerie intima.

Chilotii sunt un element indispensabil în garderoba membrilor familiei regale atunci când apar în public. Regina Elisabeta a II-a cere familiei regale să respecte întotdeauna această regulă, indiferent de vreme. Dar Meghan Markle a apărut în public de mai multe ignorand această regulă, și purtând pantofi cu degetul deschis, care sunt un alt tabu, potrivit etichetei regale.

Citește și:  15 lucruri familiare care s-au schimbat mult odată cu timpul

Prințul Harry și Meghan Markle au mers desculti pe plaja

În timpul unei vizite în Australia, în octombrie 2018, Ducele și Ducesa de Sussex au vizitat celebra plajă Sydney Bondi. Prințul Harry și Meghan Markle și-au scos pantofii și au mers pe nisip desculți, ceea ce este o contradicție directă a etichetei regale. Această interdicție funcționează mai ales pentru femei. Și Kate Middleton, spre deosebire de Ducele și Ducesa de Sussex respectă această regulă. În timpul vizitei sale în Australia, în 2014, soția prințului William s-a plimbat pe plajă purtând pantofi.

Meghan Markle nu a purtat o etichetă cu numele ei în timpul unei curse de cai.

Cursa regală anuală din Ascot are cerințe foarte stricte privind codul vestimentar . Femeile care vin la acest eveniment de prestigiu trebuie să aleagă rochii cu umeri închiși si care sunt mai lungi de gnunchi. De asemenea, se presupune ca trebuie sa poarte pălării elegante și etichete speciale cu numele lor. Însă în cursa din 2018, Meghan Markle a ignorat cerința pentru eticheta. Spre deosebire de alți invitați, Ducesa de Sussex nu si-a pus o insignă pe rochie, dar a ținut-o în mână în schimb. Apropo, singurul membru al familiei regale care nu trebuie să poarte o etichetă de nume este regina Elisabeta a II-a.

Meghan Markle se plimbă în fața prințului Harry

Conform protocolului regal, membrii familiei regale a căror origine sau statut este mai mică trebuie să rămână în urmă. Meghan Markle a fost în fața prințului Harry de multe ori în timpul evenimentelor publice.

Citește și:  21 de poze reale care par insa din alta lume

Ducele și ducesa de Sussex au felicitat prințul George într-un mod neortodox.

Cuvintele prințului Harry și Meghan Markle păreau a fi prea informale pentru mulți oameni. Au lăsat doar un comentariu sub fotografia lui George, care a fost publicată pe pagina oficială de Instagram a Palatului Kensington (și ar fi trebuit să facă o postare separată pe pagina lor de Instagram), dar au uitat, de asemenea, să menționeze titlul complet al viitor rege. Chiar și în acest mesaj informal de felicitare, prințul Harry și Meghan Markle trebuiau să-l numească Alteța Sa Regală.

Meghan Markle poartă în mod regulat ținute negre în public.

În familia regală, culorile negre sunt folosite doar în timpul evenimentelor de doliu. Mai mult decât atât, de fiecare dată când un membru al familiei regale călătorește undeva, împachetează un set de haine negre pentru a se putea întoarce acasă purtând aceste haine, în cazul în care monarhul a decedat. Această tradiție nescrisă a fost urmată din 1952, când Elisabeta a II-a era în vizită în Kenya, iar tatăl ei a murit. Prințesa nu avea haine negre cu ea și nu a părăsit avionul până nu i-a fost livrată o rochie de doliu .

Meghan Markle poartă în mod regulat haine negre la evenimentele oficiale. Ea a vizitat chiar și premiile britanice Fashion 2018 cu lac de unghii negru, care este o altă încălcare a etichetei regale care permite femeilor să aibă doar unghii nude sau roz.