10 moduri inedite de folosi ghivecile de flori din lut

- Advertisement -

Ne place să avem plante și flori în jurul casei noastre pentru a aduce o mulțime de verdeață și frumusețe în spațiile noastre interioare și exterioare.

Dar există o mulțime de moduri creative de a utiliza ghivecile de lut și care nu presupune plantarea florilor în ele. Vă prezentăm 10 utilizări creative pentru inspirația dumneavoastră:

1) Folosiți-le pentru depozitarea prosoapelor la piscină

- Advertisement -

Aveți nevoie de un mod ingenios de a vă păstra prosoapele de la piscină? Utilizați un ghiveci de dimeniusi mari. Le va păstra frumos și îngrijit. De asemenea, nu va arăta ca un container ieftin pe marginea piscinei, ci va adăuga o notă de distincție locației.

2) Grill pentru scoici

Nu ai nevoie de un grătar pentru a găti scoici. Poți să treci un cărbune într-un ghiveci de lut mare sau mic și să te bucuri de terasă în același timp. Obțineți toate detaliile despre cum să faceți asta de aici.

- Advertisement -

3) Răcitor de băuturi

În loc să utilizați curent pentru pentru a vă adăposti băuturile și gheața de căldură, utilizați un ghiveci. Arată mult mai frumos. Este, de asemenea, portabil, astfel încât să-l puteți duce la piscină sau lângă grătar.

4) Organizator pentru obiectele din baie

- Advertisement -

Vopsește niște ghivece de flori pentru a se potrivi decorului tău de baie. Umpleți-le cu bețigașe de bumbac și alte articole potrivite. Vor arata frumos, se potrivesc cu baia ta si veți pastra organizat elementele mici din baie.

5) Suport exterior pentru măsuță

Această idee este strălucită! Dacă aveți un ghiveci de care sunteți absolut îndrăgostit, așezeți sticlă sau o bucată de lemn peste el. Se poate transforma imediat într-o masă frumoasă și practică.

6) Suport pentru băuturi 

Puteți face un stand de distribuție a băuturilor dintr-un ghiveci de flori și o farfurie. Așezați farfuria cu fundul în sus în partea inferioară și puneți dozatorul pe partea de sus a acesteia.

7) Numerele casei

Vrei numerele casei să iasă în evidență? Utilizați ghiveci ăentru flori de dimensiuni. Plasați un număr pe fiecare plantator și faceți cu adevărat ca numerele casei să iasă în evidență. Sau plasați mai multe numere pe un singur ghiveci. Puteți pune flori în el sau surse de lumină.

8) Stație de condimente

Păstrați condimentele, șervețelele și ustensilele într-un singur loc în ghivecele de flori. E mult mai plăcut decât să le arunci pe masă. Puteți, de asemenea, să le pictați sau să le decorezi astfel încât să devină festive.

9) Afumator de lut

De ce să cumpărați un afumator scump când puteți face unul dintr-o oală de lut. Puteți găti un pui întreg pe gril. Aflați cum să procedați urmărind indicațiile de aici.

10) Un mini foc de grădină

Ghivecele de flori sunt cele mai frumoase locuri unde puteți construi un mini foc de grădină. Umpleți unul cu pietre și un recipient de combustibil plasat în interior. Obțineți toate detaliile de aici.

Sursa: https://homehacks.co/10-creative-uses-planters-flower-pots/