10 milionari celebri care trăiesc la fel ca oamenii obisnuiti

- Advertisement -

De multe ori avem impresia ca vedetele sau persoanele extrem de bogate au o viata total diferita de a noastra si ca isi petrec timpul in cele mai luxoase locuri de pe pamant. Insa se pare ca mai sunt si unii milionar care traiesc la fel ca oamenii obsinuiti fara sa iasa in evidenta.

In acest articol va prezentam o serie de milionari extrem de celebri care traiesc la fel ca oamenii obisnuiti.

Adele

- Advertisement -

Cântăreața, al cărei nume este în Guinness Book of World Records pentru realizările sale în muzică, are un stil de viață foarte simplu. Fără rochii scumpe, fără fotografii de pe bărci sau plaje private. Cântăreața crește un fiu, după ce a divorțat de Simon Konecki și continuă să producă melodii grozave pentru fanii săi.

Tyra Banks

Fostul supermodel și fondator al Next Top Model al Americii spue mereu „O să-l întreb pe contabilul meu dacă îmi pot permite ceva, iar el va spune„ despre ce vorbești? „“

- Advertisement -

Ea crede că este în regulă să mănânce fast-food la cel mai apropiat restaurant, iar în locul unei tablete scumpe, folosește caiete de hârtie obișnuite pentru munca ei. De asemenea, ia săpun și șampoane din hotelurile la care stă . Unii dintre colegii ei o judecă pentru această atitudine, dar credem că fiecare are dreptul să facă orice vrea cu banii pe care îi are.

Ashton Kutcher și Mila Kunis

Ashton Kutcher și Mila Kunis știu să-și folosească banii în mod corespunzător. Au avut parte de copii foarte săraci și știu să fie deștepți cu banii . De asemenea, ei își învață copiii același lucru. Banii pe care copiii lor trebuiau să îi moștenească, vor merge direct la o fundație de caritate.

- Advertisement -

Kristen Bell și Dax Shepard

Au în jur de 18 milioane de dolari, dar au cheltuit doar 140 de dolari pentru propria nuntă. Iar Kristen spune că ei și soțului ei nu le este rușine de acest lucru.

Tobey Maguire

Tobey Maguire este un actor celebru care a jucat rolul Spider-Man. A crescut într-o familie săracă. A avut o influență uriașă asupra personalității sale și, în ciuda faptului că are mulți bani acum, el și familia lui locuiesc pe o moșie mică și își investește finanțele în diferite acțiuni.

Renée Zellweger

La fel ca Tobey Maguire, Renée Zellweger a crescut într-o familie săracă și știe cât de greu este să câștigi bani. Când era mică, lucra ca chelneriță și a avut un impact imens asupra modului în care tratează banii. Nu îi place să cumpere haine scumpe, urmărește reducerile și ofertele bune și încearcă să folosească foarte puțină energie electrică acasă. Dar donează destul de mulți bani pentru caritate.

Sarah Michelle Gellar

Actrița nu este jenată de faptul că este „stransa la punga”, dar, împreună cu soțul ei, Freddie Prinze, Jr., fac donații mari, „Am început pentru că mama mea m-a învățat cu mult timp în urmă că chiar și atunci când nu ai nimic, există modalități de a da înapoi. Deci, cred că dacă cheltuiesc doar câțiva bani pentru mâncare, lumea va deveni puțin mai bună. ”

Bill Murray

Chiar dacă are milioane de dolari , cu siguranță Bill Murray nu cheltuie mulți bani pentru mașini sau cumpărături și nici măcar nu are agent . Dacă doriți să-i oferiți un rol, îl puteți apela personal. Acest lucru și multe alte lucruri (de exemplu, s-ar putea să vină doar la o petrecere de nuntă la care nu a fost invitat sau să înceapă să vândă bilete la jocuri de baseball) îl fac pe actor să fie „diferit” de oricine altcineva.

Robert Pattinson

Robert Pattinson este unul dintre cei mai populari actori și se pare că probabil și-ar putea permite orice. Dar el trăiește în continuare o viață simplă – nu se manifestă cu adevărat la petreceri si nu mănâncă la restaurante scumpe. Dar cu siguranță îl puteți vedea în metrou sau la o cafenea obișnuită.

De asemenea, Rob poartă haine foarte simple și nu prea îi plac evenimentele importante.

Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook și familia sa duc un stil de viață simplu, în ciuda faptului că Mark este unul dintre cei 5 cei mai bogați oameni din lume . O mare parte din banii săi îi donează lui The Giving Pledge și inițiativei Chan Zuckerberg pe care el și soția sa au fondat-o.

Milionarul preferă să conducă mașini ieftine și recent au fost văzuti la Costco (un magazin faimos pentru prețurile mici), unde căutau ceva pentru casa lor . Apropo, Zuckerberg a spus că nimeni nu merită să aibă mulți bani. El crede că oamenii ar trebui premiați pentru că au făcut ceva bun, dar nu are rost să economisească atât de mulți bani.