10 lucruri pe care le puteți vedea doar în Germania

Germania este o țară foarte specială din multe puncte de vedere. De exemplu, știați că nu există nicio pedeapsă pentru evadarea din închisoare , deoarece recunosc că a căuta libertatea este un instinct natural? Nu e de mirare că modul lor de viață surprinde străinii în atâtea feluri!

- Advertisement -

1. Fetele pregatindu-se pentru Oktoberfest

2. Lupta degetelor

Bărbații din Bavaria știu multe despre degetele puternice: cum să le antrenezi și să le întinzi pentru a fi cele mai bune într-unul dintre cele mai ciudate campionate din toate timpurile – Fingerhakeln . Concurentii acestui campionat blocheaza degetele si incep sa traga in directii opuse pana cand unul dintre ei esueaza.

3. Automate de vânzare a mezelurilor

- Advertisement -

4. Fără limitatoare de viteză

Ați văzut vreodată acest indicator rutier? Dacă se întâmplă să conduceți autovehiculele germane , trebuie să știți ce înseamnă: nicio limită de viteză . Așadar, este absolut legal să apesi la maxim pedala și să te bucuri de viteza maximă a mașinii tale!

5. „ Lederhosen ” sunt pantaloni care fac parte din ținutele tradiționale bavareze. Toată lumea îi poartă pentru Oktoberfest, chiar și animale de companie!

6. Chiar dacă există un mic pieton care traversează strada într-un sat mic undeva in Germania, exista mai multe indicatoare pentru a avertiza șoferii din toate unghiurile.

- Advertisement -

7. Varietate de cârnați

8. Strada cea mai îngustă din lume

9. Țevi de scurgere cântătoare

Când arta și muzica se reunesc, ele formează un amestec estetic incredibil! Aruncați o privire spre această casă – prinde viață când începe să plouă. Ai veni la Dresda să te bucuri de Kunsthofpassage și orchestra sa neobișnuită?

10. Dacă locuiești în Germania și vrei să numești copilul tău „Woodstock”, se pare că nu poți. Guvernul de acolo poate respinge numele copiilor care par prea ciudate. Ei spun că nu vor ca bebelușul să se simtă stânjenit în viitor. Cu toate acestea, nume precum Jazz și Lafayette au fost permise.