10 dintre cele mai bizare recorduri mondiale

Există recorduri în întreaga lume și în fiecare colț al planetei este posibil să găsești pe cineva care face parte din Cartea Recordurilor.

- Advertisement -

Ai putea să mănânci o mulțime de sandvisuri, să ai cea mai mare colecție de rațe sau să-ți umpli corpul cu piercing doar pentru a face parte din grupul deținătorilor de recorduri mondiale? Ei bine, există persoane care fac toate acestea și multe altele pentru a garanta cele cincisprezece minute de faimă pe care le oferă titlul:

01. Cea mai mare limbă din lume

Nick Stoeberl are o limbă lungă de 10,1 cm, îsi poate linge nasul și cotul.

02. Cel mai mare mâncător de Big Mac

- Advertisement -

Poti sa crezi? Donald Gorske a mâncat 28.788 Mac-uri mari în viața sa.

03. În 2015, chinezul Gao Bingguo și-a acoperit corpul cu 109,15 kg de albine, estimând că peste un milion din aceste insecte erau pe bărbat.

04. Cea mai mare limbă canină din lume

05. Indianul Mohammed Khurshid Hussain s-a alăturat cărții Guinness scriind o propoziție întreagă cu nasul în doar 47 de secunde.

06. Cea mai mare colecție de rațe de cauciuc din lume

- Advertisement -

07. Nisansala și Nalin au avut o nuntă cu 126 de nași , având loc în Sri Lanka. De asemenea au avut și 25 de domnisoare de onoare.

08. Cel mai lung sărut din lume

09. Persoana cu cele mai multe piercing-uri din lume

Elaine Davidson și-a pus primul piercing în 1997 și de atunci nu s-a mai oprit, în anul 2006, ultima dată când le-a numarat, avea 4.225 de piercing-uri răspândite pe tot corpul.

10. Persoana care poate transporta cele mai multe cani de bere, fără a vărsa o picătură