10 Celebrități născute în afara Americii, care ne uimesc cu genele lor unice

- Advertisement -

1. Gal Gadot, Israel

Gal Gadot s-a născut în 1985 în Rosh Ha’ayin și a fost încoronată drept Miss Israel 2004 la vârsta de 18 ani. În urma carierei sale de model timpurie, a lucrat ca instructor de luptă la Forțele de Apărare a Israelului.

2. Mila Kunis, Ucraina

- Advertisement -

Mila Kunis s-a născut în 1983 în Cernăuți, fosta Uniune Sovietică. 7 ani mai târziu, familia sa s-a mutat în Statele Unite. A început să frecventeze orele de actorie și a fost descoperită acolo de un agent. Contractele pentru reclame și piese de mici dimensiuni la emisiuni TV i-au umplut timpul până când au lovit-o luminile reflectoarelor de la Hollywood, portretizând-o pe Jackie Burkhart în show-ul That’s 70s.

3. Rihanna, Barbados

- Advertisement -

Rihanna s-a născut în 1988 în St. Michael și a câștigat mai multe concursuri de frumusețe în calitate de adolescent. Era încă în anii școlii când o prietenă o prezenta la New Yorker, Evan Rodgers, o prietenă a familiei ei. Rodgers a ascultat-o ​​cântând și a zburat la New York, unde Def Jam Records a semnat un contract cu cântăreața, după ce vocea ei i-a convins de succesul inevitabil.

4. Emilia Clarke, Anglia

Născută la Londra, dar crescută la Berkshire, britanica Emilia Clarke știa că actoria va fi viitorul ei inca de la vârsta de 3 ani . Clarke a început să participe la Centrul de Dramă din Londra și a jucat mici piese la emisiuni TV, dar a câștigat faima universală cu rolul său ca Daenerys Targaryen în Urzeala Tronurilor . Acum a sărit în faimă și a fost chiar votată „cea mai dorită femeie”.

- Advertisement -

5. Priyanka Chopra, India

Priyanka Chopra s-a născut în Jamshedpur, India în 1982. Ea a devenit Miss India și mai târziu a fost încoronată Mis World 2000. Deși actrița a dorit să devină inginer aeronautic, ea a fost aleasa pentru mai multe roluri în filmele indiene și a continuat să se alăture Bollywood . A apărut pe radarul de la Hollywood după ce a jucat în seria Quantico și a apărut de atunci în comedii precum Baywatch și It ‘s It Romantic .

6. Keanu Reeves, Liban

Keanu Reeves s-a născut în Beirut în 1964 din mama sa englezoaica și tatăl Hawaiian. Reeves este de origine chineză, irlandeză, portugheză și engleză. După ce a apărut în filmul canadian Youngblood , actorul s-a mutat la Hollywood .

7. Charlize Theron, Africa de Sud

Charlize Theron s-a născut în 1975 în Benoni. Când a fost copilă, a urmat cursuri de balet și s-a gândit să devină o balerină profesionistă, dar un genunchi deteriorat a pus capăt visului ei, așa că, în schimb, a zburat la Hollywood pentru a deveni actriță.

8. Lupita Nyong’o, Mexic

Lupita Nyong’o s-a născut în Mexic în timp ce tatăl ei a lucrat acolo, dar apoi s-a întors la Nairobi un an mai târziu. Obișnuia să joace in diferite piese de teatru la școală și să călătorească cu familia . Cand a crescut, s-a mutat in Statele Unite si a participat la Scoala de Teatru- Yale.

9. Nicki Minaj, Trinidad și Tobago

Onika Tanya Maraj este din St. James unde s-a născut în martie 1982. Familia sa s-a mutat la New York când avea 5 ani, unde a urmat un liceu orientat spre arte. După absolvire, a fost descoperită de CEO-ul Young Money și a început să apară în seria The Come Up . Dar după ce a fost lansată mixtape Playtime Is Over , ea a obținut faima internațională ca si cântăreață.

10. Nina Dobrev, Bulgaria

Numele ei actual este Nikolina Konstantinova Dobreva și s-a născut la Sofia în 1989. La vârsta de 2 ani, părinții ei au migrat în Canada. În Toronto, actrița a început să se modeleze și a apărut în reclame ca adolescent. Curând după aceea, audițiile de film le-au înlocuit, iar ea a aterizat in rolul Mia Jones în Degrassi: The Next Generation . Acum este cunoscută pentru rolul său de lider în The Vampire Diaries .