Când vorbim despre viața celebrităților, cu siguranță ne imaginăm lux, limuzine și covoare roșii. De fapt, mulți dintre ei continuă să ducă un stil de viață aproape obișnuit, folosesc transportul în comun, merg la magazine normale și nu suferă de febra vedetismului.

1. Rihanna

Rihanna s-a născut în Barbados într-o familie numeroasă, obișnuită și nici chiar faima mondială nu i-a schimbat imaginea fetei simple de altadata. Adesea comunică cu fanii săi pe internet, îi place să lenevească în fața televizorului, gătește mâncăruri traditionale și folosește adesea transportul în comun.

2. Anne Hathaway

3. Drew Barrymore

Faima a ajuns la Drew Barrymore la o vârstă foarte mică, așa că tânăra actriță a trebuit să treacă printr-o perioadă întunecată de vedetism. Dar a reușit să se recupereze și acum duce o viață destul de simplă. Adesea postează fotografii de zi cu zi fără machiaj.

Citește și:  O mamă milionară dezvăluie cum și-a educat copiii: „Nu sunteți bancomate pentru copiii voștri!”

4. Dakota Fanning

5. Michael Douglas

Michael Douglas este renumit pentru abordarea sa ironică asupra vieții și, desigur, pentru el însuși. Când este întrebat despre talentele sale, el răspunde cu ușurință: „Sunt foarte bun în schimbarea scutecelor.” Actorul nu are prea mult interes pentru lux și își duce adesea fiica la școală în metrou.

6. Katie Holmes

7. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez provine și dintr-o familie obișnuită dintr-un district sărac din Bronx. A obținut succes datorită sârguinței și perseverenței, dar nu a uitat niciodată de unde a plecat. Jennifer duce un stil de viață sănătos, muncește mult, nu bea alcool, sprijină un spital pentru copii și acționează ca activist pentru drepturile omului.

8. Paul Wesley

9. Zooey Deschanel

10. Jake Gyllenhaal