10 celebrități care ne dovedesc vârsta este doar un număr

Fie ca ne place sau nu, timpul trece extrem de repee si odata cu el si noi inaintam in varsta si imbatranim de la o zi la alta. Insa depinde doar de noi cum lasam acest lucru sa ne afecteze si mai ales noi decidem cu vrem sa imbatranim.

In acest articol va prezentam mai multe celebrități care ne dovedesc vârsta este doar un număr. Priviti despre cine este vorba si cum arata acestea.

- Advertisement -

1.Vera Wang , 70 de ani

Creatoarea de modă va împlini 71 de ani la sfârșitul lunii iunie, dar am pariat că nu ai ghici niciodată asta după ce ai analizat fotografiile de mai sus. Și nu doar chipul ei, ci si condiția fizică care merită o rundă de aplauze.

2.Iman , 64 de ani

Modelul, actrița și soția regretatului David Bowie, Iman, arată exceptional la vârsta de 64 de ani. Este, de asemenea, o femeie de afaceri de succes , o mamă iubitoare și o femeie pur și simplu frumoasă.

- Advertisement -

3.Halle Berry , 53 de ani

Aparent actrița câștigătoare a Oscarului posedă, aparent, rețeta elixirului tinereții – totul pentru că pare a fi tot mai tânără odată cu vârsta! Halle face mult antrenament fizic, iar postările ei de pe Instagram confirmă acest lucru.

4.Courteney Cox , 56 de ani

Au trecut deja 26 de ani de când a fost prezentată în serialul iconic Friends TV. Dar unul dintre personajele principale ale emisiunii, Monica, interpretată de Courteney Cox, este inca la fel de frumoasa acum 26 de ani.

5.Salma Hayek , 53 de ani

- Advertisement -

Recent, Salma a postat o fotografie cu ea fără machiaj. Fotografia a obtinut aproape 400.000 de like-uri și o mulțime de comentarii admirând aspectul ei natural, tânăr. Actrița arată cu cel puțin 25 de ani mai tânără decât vârsta ei reală și merită cu siguranță acele complimente.

6.Jennifer Lopez , 50 de ani

Este greu de crezut că „Jenny de la bloc” a împlinit deja 50 de ani. Cântăreața și actrița își păstrează forma cu ajutorul unui antrenament intens care îi dă rezultate incredibile.

7.Yolanda Hadid , 56 de ani

Fiind mamă a 3 copii, Gigi Hadid, Bella Hadid și Anwar Hadid, fostul model ne uimeste cu fizicul ei perfect. Cu siguranta stie care este secretul tineretii vesnice.

8.Heidi Klum , 47 de ani

Suntem de acord că Heidi arată superb. Fiind mamă de 4 ani, fostul model ne incanta cu harul și eleganța ei la fel cum a făcut-o acum 20 de ani.

9.Cindy Crawford , 54 de ani

La fel ca acum 20 de ani, Cindy continuă să câștige inimile a milioane de oameni din întreaga lume. Se pare că fostul model nu s-a schimbat peste ani și pare chiar mai bine ca înainte.

10.Christie Brinkley , 66 de ani

Fostul model american, actriță și antreprenor a împlinit 66 de ani în acest an, dar am pariat că nu ai fi reușit să-i ghiciți vârsta reală. Poate că secretul ei se află în acel zâmbet fermecător pe care îl poartă mereu!