10 animale hibride pe care extrem de putini oameni le-au vazut in realitate

Se pare ca natura este plina de surprize si reuseste sa ne uimeasca cand ne asteptam cel mai putin. Fiecare animal pe care il intalnim este special in felul sau, insa se pare ca sunt si unele animale care chiar ne uimesc cand aflam de unde provin.

In acest articol va prezentam o serie de fotografii cu mai multe animale hibride pe care extrem de putini oameni le-au vazut in realitate. Priviti imaginile si o sa vedeti cat de frumoase sunt aceste animale. O sa aveti o surpriza cand o sa vedeti cine sunt parintii.

- Advertisement -

1. Lup plus Ciobanesc German

Câinele-lup are temperamentul ciobănescului german, si fizicul și rezistența lupului. Este considerat un „supermen” printre caini.

2. Leu plus leopard

Acesta este unicul hibrid creat natural. În fotografie este un marozi african, specie care este considerată dispărută. Insa unii cercetatori sunt de parere ca aceste animale inca mai pot fi intalnite.

- Advertisement -

3.Urs polar plus Urs Grizzly

Aceasta combinatie este una extrem de intalnita mai ales in gradinile zoologice.

4. Camila plus Lama

Cama nu poate fi întâlnită în natură din simplu motiv că reprezentanții acestor specii traies pe continente diferite.

5.Leoaica plus tigru

- Advertisement -

Tigleul este combinația dintre tigru și leoaică, există și hibridul invers ( tigroaica și leu) care se numește Ligru. În natură aceste specii nu sunt intalnite. Ele se pot gasi doar in gradinile zoologice.

6.Zimbru plus taur

Este asemănător cu buhaiul domestic, chiar și genetic acesta conține doar 3/8 din genele zimbrului american.

7.Magar plus zebra

Zebroidul a moștenit liniile de la zebra si „carecterul” a fost luat de la magar.

8. Capra plus oaie

Este obținut din împerecherea oii cu țapul sau a berbecului cu capra. Acest hibrid poate fi creat doar cu aportul uman.

9.Jaguar plus leoaica

Acești doi reprezentanți unici s-au născut într-o rezervație din Canada. Astazi cei doi sunt cunoscuți în întreaga lume.

10.Pisica plus serval

În rezultatul acestei încrucișări a apărut pisica de savană – o rasă extrem scumpă, de dimensiuni destul de mari si cu o blană exotică. Aceasta are insa un comportament asemanator unui caine.