DISTRIBUIȚI

Toți copiii visează să devină personajele lor preferate din filmele pentru copiii. De la personaje clasice – Cenușăreasa, Albă de zăpadă, Mulan, Jasmine și multe altele – la favoritele recente, precum Belle, Elsa, Rapunzel și multe altele – aceste personaje sunt importante în viața copiilor de pretutindeni. Povestea noastră este despre o fetiță care a obținut ceva în plus decât majoritatea dintre noi, datorită tatălui ei, care a început să creeze rochii speciale pentru ea..

Inițial, designerul californian Nephi Garcia a început să facă rochii pentru fiica sa de 6 ani, inspirat fiind de dorința fetiței exprimată după o călătoriei la Disney World. Acela a fost momentul în care a decis să încerce să-i îndeplinească dorința.

Cei mai mulți tați ar fi cumpărat rochia de la magazin, dar Garcia a decis să creeze o rochie nouă, iar de acel moment s-a născut tatăl designerul de rochii. Inspirat de filmele Disney și 20th Century Fox, el recreează rochiile clasice pentru a arăta identic cu prințesele pe care le-am îndrăgit în filmele pentru copii. De la Belle din Beaty and the Beast la Cenușăreasa sau chiar o rochie inspirata de Sailor Moon, aceste rochii arată o incredibilă precizie la detalii și calitate, care este de neegalat. Multe dintre aceste rochii se pot transforma, de asemenea, de la o rochie la alta, oferind literalmente posibilitatea purtătorului de rochie de a o transforma, în timp ce poartă aceste frumoase opere de artă.

De asemenea, de atunci a început un incredibil periplu al acestor creații pe Instagram. Încurajat de familie a deschis un magazin online care prezintă rochii frumoase ce pot fi transformate la desfacerea unei panglici sau a unui buton. Deoarece acestea modifică adesea dintr-o rochie obișnuită de vară într-o frumoasă rochie de prințesă, transformarea este cu adevărat magică și perfectă pentru copiii mici din întreaga lume.

Vedeți unele dintre rochiile sale aici! Pentru cei interesați de le comanda on line, se poate observa că acestea sunt personalizate și va dura mai mult de o lună pentru a le primi. Dar, în cazul în care copilul dumneavoastră vrea neapărat să arate precum un personaj preferat, merită să așteptați!

sursa: Shareably