DISTRIBUIȚI

Adoptarea unei pisici orfane este o modalitate uimitoare de a schimba în bine viața unui animal. Aceste pisici petrec perioade lungi de timp în speranța unei familii iubitoare și sunt adesea respinse din cauza vârstei, a problemelor de sănătate sau a aspectului lor. Este nevoie de o persoană specială pentru a adopta de la adăpostul de animale o pisică și este nevoie de un înger pentru a adopta două dintre ele. Iată o poveste minunată despre generozitate și iubire!

O pisică numită Theo a așteptat să-și găsească familia perfectă. Ea se afla la centrul de adopție Purrfect Pals și fusese diagnosticat cu virusul de imunodeficiență de felină (FIV).

Pentru cei care nu știu, FIV este o condiție care atacă sistemul imunitar al pisicii. Potrivit lui WebMD, o pisica infectata poate să nu arate simptome ani de ani de zile. Cu toate acestea, în timp, sistemul lor imunitar este compromis lent, făcându-le tot mai vulnerabile la diferite tipuri de boală.

Cu mare grijă, o pisică FIV poate trăi o viață normală și fericită. Din păcate, există o mulțime de concepții greșite despre această condiție, ceea ce înseamnă că pisicile cu FIV de obicei sunt respinse de la adopție.

Theo și-a petrecut zilele din adăpost împreună cu cel mai bun prieten al său Champ, de care era nedespărțit. La sfârșitul lunii ianuarie, Theo a aflat că a fost în cele din urmă adoptat de o familie iubitoare.
Pe 6 februarie 2018, Purrfect Pals a făcut un post pe Facebook care suna astfel: “Acest pisicuț dulce în vârstă de 3 ani [Theo] a plecat spre o casă iubitoare acum o săptămână”, iar noua sa mamă a raportat aproape imediat ” El este deja stăpânul casei! Îl iubim mult!”

Potrivit noii stăpâne a lui Theo, acesta este fericit în noua locuință și își petrece cea mai mare parte a timpului jucându-se.

Theo a făcut o impresie atât de bună noii sale stăpâne, încât după doar o săptămână s-a întors la Purrfect Pals pentru a-l adopta și cel mai bun prieten al pisicuței!

Mama lui Theo a declarat: “Odată ce am aflat cât de apropiate au fost Theo și Champ, mi-am propus să le reunesc!”
Pe Facebook, Centrul de adopție a explicat: “Champ și Theo au format o prietenie foarte puternică în adăpostul nostru pentru pisici cu FIV și am fost triști să-i vedem separați. Acum ei sunt împreună în casa lor pentru totdeauna și sunt inseparabili”.

După cum s-a menționat, pisicile cu FIV nu au prea multe șanse la o viață fericită. E atât de uimitor că această femeie a găsit-o în inima ei puterea de a salva nu doar o pisicuță, ci o pereche!

sursa: AnimalChannel